Olkom Group запустила онлайн-магазин з продажу соняшникової олії в спреї Healthy Style

Для того, щоб задовольнити попит клієнтів і надати їм можливість з легкістю знайомитись з новинками бренду Olkom не виходячи з дому, Olkom Group розпочала онлайн продаж інноваційних соняшникових олій Healthy Style через інтернет-магазин shop.olkom.ua.
Наразі сайт онлайн-магазину працює в тестовому режимі. Для зручності покупців замовлення приймаються в режимі online цілодобово і обробляються з 10:00 до 18:00 в робочі дні. Оплатити замовлення можна банківськими картами через систему Liqpay, у форматі «накладений платіж» при отриманні товару у відділенні служби доставки Нової Пошти та готівкою при самовивозі з фірмової крамниці Olkom за адресою: пр. Науки, б. 3. Доставка товарів здійснюється по всій території України.
Крім запуску інтернет-магазину, Olkom Group розпочала продаж своєї продукції онлайн через маркетплейси. Широкий асортимент продукції вже представлений в інтернет-магазині Rozetka та незабаром з’явиться на OLX і Prom.ua.
«Запуск онлайн-магазину та співпраця з маркетплейсами є логічним рішенням для створення єдиного поля бренду Olkom, - коментує Ольга Твердохліб, маркетинг-директор Olkom Group. - Присутність в цифровому середовищі важлива для будь-якого бізнесу як для взаємодії з існуючими, так і для отримання нових клієнтів. Адже ми живемо у країні, де велика частина покупців залежна від смартфонів і соціальних мереж».
Нагадаємо, лінійка олій Healthy Style - це натуральні ароматизовані соняшникові олії в зручному аерозольному балончику, які не мають аналогів серед національних виробників. Завдяки обраному формату упаковки олії Healthy Style мають ряд істотних переваг: економія, зручність, свіжість, простота у використанні і доступна ціна.

Довідка: Olkom Group є одним з лідерів серед олійно-жирових підприємств України. До складу групи компаній входять: ТОВ «Київський маргариновий завод», ПП «Рута-К» і ПрАТ «Київський маргариновий завод».
Компанія виробляє соуси, майонез, гірчицю, соняшникову олію, бутербродні і столові маргарини, спеціалізовані маргарини і жири для хлібопекарської, кондитерської та молочної промисловості. Вся продукція Olkom Group відповідає вимогам міжнародних стандартів по системі менеджменту якості ДСТУ ISO 9001: 2015 і системи менеджменту безпеки за принципами НАССР – ДСТУ ISO 22000: 2005.