pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

На травневі свята фахівці Укртелекому оперативно усували пошкодження на мережі

Аварійні бригади Укртелекому продовжують працювати цілодобово, у карантинні будні, вихідні та свята, відновлюючи зв'язок абонентам, і насамперед, з екстреними службами

Минулих вихідних бригади Укртелекому відновлювали викрадені кабелі та пошкоджене обладнання в різних областях України. Особливо небезпечні випадки пошкодження, що впливають на зв'язок з екстреними службами. В таких ситуаціях чергові оператори Укртелекому протягом лічених хвилин налаштовують зв'язок з ними за допомогою резервних каналів та переадресації викликів на інші діючі номери.

Разом з цим, іноді, за відсутності технічної можливості така «переадресація викликів» не може бути здійснена. Тоді чергові фахівці застосовують інші методи. Наприклад, минулої суботи, внаслідок викрадення майже 90 м кабелю, було зафіксовано відсутність виходу на екстрену службу «101» для абонентів смт Нововоронцовка та Нововоронцовського району Херсонської області.

У зв’язку з такою складною ситуацією аварійно-відновлювальна команда працівників дільниці Укртелекому смт Велика Олександрівка організувала тимчасове виносне місце для безперервного обслуговування населення службою ДСНС. Тож у такий спосіб фахівцям Укртелекому вдалось забезпечити мешканців можливістю дзвонити на екстрену службу «101» до моменту відновлення кабелю того ж дня увечері.

Похожие пресс-релизы