Olkom Group передала 1000 респіраторів Голосіївській РДА

Група компаній Olkom передала 1000 респіраторів Голосіївській адміністрації м. Києва. Індивідуальні засоби захисту будуть розподілені між медиками і працівникам комунальних служб району.

«Ми всі розуміємо, що зараз настав дуже відповідальний час, коли необхідно проявляти власну соціальну відповідальність і продовжувати дотримуватися рекомендованих правил безпеки. Пом'якшення карантинних заходів не означає, що коронавірус зник і небезпеки заразитися більше немає. Медики щодня продовжують боротися з вірусом і рятувати життя людей, – коментує Ніна Лещенко, СОО Olkom Group. – І ми, як соціально-відповідальна компанія, вважаємо своїм обов'язком продовжувати підтримувати працівників сфер, які щодня знаходяться в зоні підвищеного ризику, допомагаючи іншим людям».

Нагадаємо, раніше Olkom Group надала безкоштовну допомогу для лікарів и пацієнтів лікарень м. Києва у вигляді соняшникової олії, яка входить до списку продуктів першої необхідності.

Довідка: Olkom Group є одним з лідерів серед олійно-жирових підприємств України. До складу групи компаній входять: ТОВ «Київський маргариновий завод», ПП «Рута-К» і ПрАТ «Київський маргариновий завод».
Компанія виробляє соуси, майонез, гірчицю, соняшникову олію, бутербродні і столові маргарини, спеціалізовані маргарини і жири для хлібопекарської, кондитерської та молочної промисловості. Вся продукція Olkom Group відповідає вимогам міжнародних стандартів по системі менеджменту якості ДСТУ ISO 9001: 2015 і системи менеджменту безпеки за принципами НАССР – ДСТУ ISO 22000: 2005.