pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Olkom Group передала 1000 респіраторів Голосіївській РДА

Група компаній Olkom передала 1000 респіраторів Голосіївській адміністрації м. Києва. Індивідуальні засоби захисту будуть розподілені між медиками і працівникам комунальних служб району.

«Ми всі розуміємо, що зараз настав дуже відповідальний час, коли необхідно проявляти власну соціальну відповідальність і продовжувати дотримуватися рекомендованих правил безпеки. Пом'якшення карантинних заходів не означає, що коронавірус зник і небезпеки заразитися більше немає. Медики щодня продовжують боротися з вірусом і рятувати життя людей, – коментує Ніна Лещенко, СОО Olkom Group. – І ми, як соціально-відповідальна компанія, вважаємо своїм обов'язком продовжувати підтримувати працівників сфер, які щодня знаходяться в зоні підвищеного ризику, допомагаючи іншим людям».

Нагадаємо, раніше Olkom Group надала безкоштовну допомогу для лікарів и пацієнтів лікарень м. Києва у вигляді соняшникової олії, яка входить до списку продуктів першої необхідності.

Довідка: Olkom Group є одним з лідерів серед олійно-жирових підприємств України. До складу групи компаній входять: ТОВ «Київський маргариновий завод», ПП «Рута-К» і ПрАТ «Київський маргариновий завод».
Компанія виробляє соуси, майонез, гірчицю, соняшникову олію, бутербродні і столові маргарини, спеціалізовані маргарини і жири для хлібопекарської, кондитерської та молочної промисловості. Вся продукція Olkom Group відповідає вимогам міжнародних стандартів по системі менеджменту якості ДСТУ ISO 9001: 2015 і системи менеджменту безпеки за принципами НАССР – ДСТУ ISO 22000: 2005.

Похожие пресс-релизы