pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Виставка «Одеса, Порт, Люди» художниці 60-десятниці Людмили Семикіної представлена в одеському центрі «Моррічсервіс».

Виставка «Одеса, Порт, Люди» художниці 60-десятниці Людмили Семикіної представлена в одеському центрі «Моррічсервіс». Вернісаж присвячено до першої річниці роботи державного підприємства в Одесі.

Окрім основної діяльності – надання послуг, команда «Моррічсервіс» визначила для себе головні цінності існування – це культура обслуговування, повага до кожного, відповідальність та професійна гідність. Ці сенси «Моррічсервіс» пропагує і в суспільному житті – через культурні, мистецькі та соціальні події.

Захід, який відбувся минулого тижня у Сервісному Центрі Одеси – річниця роботи «Моррічсервіс» – став першою культурною акцією. Виставка робіт одеської художниці 60-десятниці Людмили Семикіної «Одеса, Порт, Люди» передає характер працівників морської галузі як людей високої моралі та відданих своїй праці, які заслуговують на повагу в усі часи, що особливо актуально у нашому сьогоденні.

Історичні ілюстрації було презентовано для журналістів та гостей – представників морського товариства та культурної спільноти країни.

Заслужений художник України, Сергій Савченко: «Зазвичай ми знаємо історії монументів, а це історія людей, які працювали в доках і робили порт. Семикіна представляла в своїх роботах цілий пласт зірок, які фактично забезпечили зміст і образ сучасної України».
Директор ДП «Моррічсервіс», Ірина Костюк: «Нам вперше і першими вдалося поєднати художнє мистецтво та морську галузь під одним дахом. Виставка «Одеса, Порт, Люди» – це не просто експозиція картин. Це зв'язок між поколіннями одеситів – працівників моря. Вважаю, що саме на часі вкладати свої зусилля в культуру України, в соціальні заходи. Події, через які розкриваються, зберігаються та підтримуються наші головні життєві цінності. Це наша перша акція з арт-проекту, який заплановано на 2020 рік. Ми завжди за щирість та гідність, як у сервісі, так і в суспільному житті».
Державне підприємство «Сервісний центр морського та річкового транспорту» було створено у 2019-тому році. Протягом минулого року ДП «Моррічсервіс» відкрито центри обслуговування моряків в містах-портах – Одесі, Ізмаїлі, Херсоні та Маріуполі. За весь час роботи центрів загалом надано більш ніж 25 000 послуг, впроваджено в дію першу частину електронного сервісу «е-Гавань», створено комфортні та сучасні умови для клієнтів – українських моряків.
Експозиція відкрита до 25 червня 2020 року.
Відвідати виставку можна за адресою: м. Одеса, вул. М. Грушевського, 39-Є, СЦ «Моррічсервіс». Вхід вільний, з дотриманням умов адаптивного карантину. У приміщення заходити в захисних масках, з дотриманням дозволеної (обмеженої) кількості осіб і соціальної дистанції.

Детальна інформація та фото за посиланням:
https://morrichservice.marad.gov.ua/ua/posts

Похожие пресс-релизы