Вебінар “EDIN-DOCFLOW: практичний кейс роботи сервісу інтегровано з обліковою системою 1С”

18 червня провайдер електронного документообігу EDIN провів вебінар з практичним кейсом роботи сервісу EDIN-DOCFLOW інтегровано з обліковою системою 1С.

Спікерами виступили Юрій Романюк, Керівник проектів EDIN, та Роман Шаповалов, Спеціаліст сервісної підтримки EDIN. Юрій розпочав вебінар з презентаційної частини рішення, Роман продовжив онлайн-конференцію з демонстрацією сервіса.

В рамках вебінару учасники мали можливість ознайомитися з деталями рішення EDIN-DOCFLOW при роботі інтегровано з обліковою системою 1С, переглянути в режимі онлайн демонстрацію сервіса, та отримати відповіді на актуальні питання. Серед учасників онлайн-конференції були представники ТМ та постачальників, страхових компаній та банків, промислових та агрокомпаній.

EDI-провайдер EDIN – абсолютний лідер інноваційних рішень у сфері електронного документообігу. Впровадження сервісів EDI-провайдера суттєво спрощує роботу між бізнес-структурами та об’єднує їх в одну еко-систему для швидкого обміну даними.