pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Розвиток Київщини в умовах карантину: про що говоритимуть на Інвестиційному форумі міста Києва

Шляхи розвитку Київщини в умовах карантинних обмежень та боротьби з пандемією, спричиненою коронавірусною інфекцією COVID-19, обговорюватимуть на Інвестиційному форумі міста Києва. Захід запланований на вересень 2020 року в Мистецькому арсеналі та відбудеться за сприятливої епідемічної ситуації.

В рамках Форуму передбачені панельні дискусії за участі провідних галузевих експертів. Відкриватиме захід ключова панельна дискусія під назвою «Наслідки пандемії Covid-19 для урбаністичного розвитку. Світові тенденції. Українські реалії. Локальна ідентичність». Під час обговорення в центрі уваги учасників будуть питання інвестицій в критичну інфраструктуру міста, стратегії антикризового розвитку Києва та екологічної безпеки міста.

Розвиток внутрішнього туризму та підвищення культурної привабливості Київщини стануть темою другої частини Інвестиційного форуму під назвою «Культурна спадщина та нова візія Великого Києва як довготривала стратегія гуманітарного розвитку спільноти та підвищення туристичного потенціалу».

Рушійною силою економічного розвитку Київщини є великий та малий бізнес. Його вплив на розвиток територіальних громад, кейси соціальних ініціатив компаній та їх участь в боротьбі з поширенням COVID-19, а також досвід підприємців Київської агломерації, що працюють у різних галузях, обговорять в рамках запланованої тематичної дискусії. Мова також піде про переорієнтацію на місцеве виробництво. Адже це не лише виготовлення товару, але й пошук сировини, налагодження ланцюгів постачання та пошук кінцевого споживача. Саме цим питанням буде присвячена дискусія «Розвиток локального бізнесу: від малого виробника до кінцевого споживача».

На завершення Інвестиційного форуму міста Києва мова піде про індустрію розваг і фестивалів в умовах скорочення зовнішнього туризму. Експерти обговорюватимуть процеси, що відбуваються в івент-індустрії та труднощі, з якими зіткнулася галузь у період карантину та після нього.
До участі в заході запрошені міжнародні та українські інвестори, представники іноземних муніципалітетів, органів місцевого самоврядування, київський бізнес, івент та ІТ-спільнота.

За п’ять років існування Інвестиційний форум міста Києва став масштабною платформою спільних проектів міської влади, бізнес спільноти та громадського сектору.

Похожие пресс-релизы