pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

СК «Добробут» в Рейтингу INSURANCE TOP

Згідно останніх опублікованих даних українського спеціалізованого видання «INSURANCE TOP», рейтингові дослідження для якого проводять експерти Українського науково-дослідного інституту «Права та економічних досліджень» СК «Добробут» серед близько 400 страхових компаній за результатами 2007 року посіла:
• 49 місце за рівнем активів,
• 35 місце за рівнем власного капіталу,
• 55 місце за страховими платежами,
• 64 місце по рівню виплат страхових відшкодувань.

По страхуванню наземного транспорту СК «Добробут» займає 37 місце. В середньому за результатами року страхова компанія піднялась у рейтингу на 16 пунктів, що обумовлено значним зростом показників діяльності компанії.

Страхові резерви компанії за 2007 рік дорівнюють 19.456,2 тис. грн та складають 342% резервів 2006 року. Страхові платежі за 2007 рік дорівнюють 46.180,4 тис. грн та складають 272% результатів 2006 року.

Лише по страхуванню наземного транспорту АвтоКАСКО за 2007 рік зібрано 16.499,6 тис. грн, що більше ніж у 2006 році у 8 разів. Страхування цивільної відповідальності власників транспортних засобів складає 2.735,3 тис. грн, що в 5 разів більше ніж у попередньому році. По медичному страхуванню надходження за 2007 рік більше в 4 рази за результати 2006 року і дорівнює 5.711,4 тис. грн.

Збільшення обсягу надходжень страхових платежів обумовлює і збільшення виплат страхових відшкодувань. По страхуванню АвтоКАСКО за перший квартал 2007 року було виплачено 3.373,3 тис. грн, цей показник в 4 рази вище ніж у 2006 році. Виплати по страхуванню цивільної відповідальності власників транспортних засобів також у 2007 році збільшилось у 4 рази і дорівнювало 269,2 тис. грн. По медичному страхуванню виплачено в 3 рази більше від обсягу страхових відшкодувань 2006 року, а саме 1.489,2 тис. грн. Відшкодування по страхуванню медичних витрат при поїздках за кордон, страхуванню майна та ін. також зросли у більш ніж у 4 рази.

Довідка:
Народна фінансово-страхова компанія «Добробут» заснована в листопаді 2000 року. Страхова компанія має ліцензії на здійснення 19 видів страхування. Кількість клієнтів перевищує 110 тисяч. У компанії працює більше 100 співробітників. На сьогоднішній день по Україні відкрито 13 представництв та філій компанії.

Корпорація UBG – фінансово-промисловий холдинг, що поєднує страхову компанію «Добробут», банк «RD БАНК», медичний центр «Добробут», СТО «Добробут», меблеву фабрику «Матіс», фондову компанію «Ініціатива», компанію по управлінню активами «Ініціатива», юридичну компанію «Консалтинг Груп», підприємство з виробництва будівельних матеріалів «Будівельник», а також підприємство «Будмеханізація», що спеціалізується на будівництві будинків і наданні послуг будівельною технікою.
www.ubg.ua

Похожие пресс-релизы