Стратегія і тактика - В. Бадрак в ЕМПіКу

28 лютого в салоні ЕМПіК, (ТЦ «Піраміда», вул. Мішуги, 4) відбулися дебати з Валентином Бадраком на тему геніальності знаменитих людей минулого та сьогодення.

Будучи експертом з питань безпеки Валентин Бадрак розпочав літературно-філософську діяльність. Над своєю першою книгою «Антологія геніальності» автор працював 12 років. У 2007 р. книга була перевидана під новою назвою «Стратегії геніальних чоловіків». В цей же час вийшла нова книга – «Стратегії геніальних жінок».
Майже з перших хвилин зустрічі між гостем та відвідувачами салону ЕМПіК розгорнулася бурхлива дискусія на тему геніальності. Чому одні стають геніями для людства, а інщі – залишаються ними тільки у власних думках? Тема для дебатів, як виявилося, була дуже вдалою та актуальною, адже кожен мріє, щоб саме його ім'я увійшло в історію та довговічну пам'ять.
У своїх книгах Валентин проаналізував близько 400 біографій, які були написані з урахуванням досліджень психологів та фахівців у сфері психоаналізу. З-поміж них автор вибрав 27 чоловічих та 16 жіночих портретів. Без сумніву, під час написання книг, виконана величезна аналітична робота, адже книги створені на основі біографічних фактів з життя реальних людей.
На думку Валентина – основою геніальності є творчий задум, який приводиться в дію за посередництвом сильної волі. Ідея та воля – стратегічні чинники, які не можуть бути взаємо виключені.
В суспільстві є багато свідомих людей, які прагнуть до самореалізації, вдосконалення, готових перетворити талант в геніальність. Саме до таких людей скеровує свій погляд Валентин Бадрак, адже успішні стратегії, представлені у вигляді колоритних, наповнених життям прикладів, зможуть послужити новим імпульсом для реалізації закладених природою можливостей. Аналізуючи секрети успіху знаних постатей, людина має всі шанси для того, щоб стати новим переможцем. Однією з унікальних відмінних властивостей людини є можливість вчитися на помилках інших. Чому, пам’ятаючи про це, ми використовуємо свій шанс?
Валентин поділився зі слухачами ЕМПіК, що не дивлячись на досить напружений графік роботи, завжди знаходить час для того, щоб прочитати добру книгу. Свого часу віддавав перевагу творчості Джека Лондона, Ремарка, в більш зрілому віці з задоволенням перечитує Дмитра Мережковського, Ірвінга Стоуна, Фрідріха Ніцше та Еріха Фромма. До речі, свої «Стратегії геніальних жінок», автор присвятив улюбленій дружині Тетяні.
Геніальність – не дар Природи, не результат містичного натхнення. Це свідома діяльність максимально зосередженої, одержимої, абсолютно захопленої людини, яка вірить в себе та готова приносити в жертву все, що заважає реалізації ідеї.
Геніальна людина, на думку Валентина, – така, що, з одного боку, спромоглася створити новий напрям буття, нову площину реальності, нове вираження творчості. І з іншого, впровадила свою ідею до масової свідомості світу.
Автори трьох найцікавіших запитань, на думку автора, отримали пам’ятні подарунки. Несподіванкою стали аудіо книги «Стратегії геніальних жінок», які Валентин з задоволенням підписав переможцям.

Прес-служба ЕМПіК
www.empik.com.ua