pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Новоархангельський сирзавод: 45 років на користь молочної справи

45-річний ювілей відзначає в листопаді одне з найстарших підприємств молочної галузі – Новоархангельський сирзавод. Сьогодні підприємство входить до складу потужного холдингу «Молочний альянс» і спеціалізується на виробництві сирів для України та зарубіжжя. Сучасні обсяги виробництва не порівняти з масштабами діяльності заводу в період його утворення, втім у далекі повоєнні роки це підприємство було чи не єдиним, що забезпечувало рідну Кіровоградщину всіма необхідними молокопродуктами – молоком, кефіром, сметаною, маслом, сирами і, навіть, морозивом.

Територія та виробничі потужності сучасного сирзаводу введені в експлуатацію в 1964 році, тож саме цей період вважається роком народження підприємства. Втім, діяльність заводу розпочалася значно раніше. Відновлення переробки молока відбулося одразу по закінченню Другої Світової війни: на заводі збереглися книги наказів розпочаті з 1947 року. Завод навіть мав у той час два філіали – так звані Підвисоцька та Перегонівська ділянки.

У 2007 році в історії Новоархангельського сирзаводу починається новий якісний етап – підприємство стає частиною потужного холдингу «Молочний альянс», який на сьогоднішній день об’єднує 9 виробничих молочних підприємств. Централізоване управління фінансами, закупками, логістикою та продажами, впроваджені холдингом, дозволили суттєво підвищити продуктивність роботи заводу.

«Системний розвиток виробництва – одне з найголовніших завдань, які сьогодні ставить перед собою холдинг, - говорить Сергій Вовченко, генеральний директор, голова ради директорів ЗАТ «Молочний альянс». – Ми реалізуємо комплексну програму інвестицій, спрямовану на модернізацію виробничих потужностей, оскільки наша стратегічна мета - створення виробництв європейського рівня, які забезпечуватимуть випуск здорової продукції найвищої якості.»

На фоні падіння загальних обсягів виробництва сиру в Україні Новоархангельский сирзавод у січні-вересні 2009 року збільшив обсяги продукції на 52%, в порівнянні з аналогічним періодом 2008 року. Загалом же за останні два роки продажі виробленого заводом твердого сиру виросли у 2,5 рази.

На сьогоднішній день Новоархангельський сирзавод виробляє сири під ТМ «Здорово» та ТМ «Златокрай». У загальних продажах холдингу «Молочний альянс» частка сирів «Златокрай», що виробляються саме Новоархангельським заводом, становить 67%, сирів «Здорово» - 12%.

Робота у складі холдингу «Молочний альянс» відкрила підприємству можливість виходу на зовнішні ринки збуту – сири ТМ «Златокрай» експортуються до Казахстану. Продукція ж під ТМ «Здорово» реалізується на території України.

Сповідуючи філософію холдингу «Здорова продукція для здоров’я нації» та будучи одним з найбільших виробників області, Новоархангельський сирзавод також є найбільшим платником податків Новоархангельського району. Беручи активну участь у житті рідного краю та дбаючи про його добробут, підприємство надає адресну благодійну допомогу різним установам свого району.

Похожие пресс-релизы