MTV УКРАЇНА та «ХLІБ CLUB» представляють:

Україна, 27 лютого 2008 року. Телеканал MTV Україна продовжує серію вечірок «MTV Freak Party». Перша вечірка серії відбулася у грудні минулого року, її хедлайнером був легендарний нью-йоркський діджей KEOKI. Цього разу зіркою вечора буде відомий шведський фрік Jay Jay Johanson.
Якщо з чимось і можна порівняти творчість шведського композитора та виконавця Jay Jay Johanson, то на думку не спадає більш вдалого визначення, ніж «мелодійна романтика пластику». У його музиці в поцілунку застигли класика та модерн, скандинавський холод та жар пристрасті, меланхолія невиправного шукача кохання та скажені фантазії Діджея з великої літери. Перше, що пригадується під час знайомства з кліпами Йохансона – «Як таке майже безтілесне андрогінне створіння може мати такий надзвичайний голос?». Цей голос зворушливо лине з джазових, лаунжевих, трип-хопових, боссанова, денс, кантрі, драм-н-бас, електронних аранжувань. Коли Йохансон просить «Вимкни світло, сядь на диван, налий мені віскі, зніми з себе сукню…», кожен слухач часом мимоволі уявляє себе коханцем Джей-Джея, що лякає та притягує одночасно.

Цей музикант – вдалий приклад надзвичайного професіоналізму в усьому, що стосується високоякісного саунду, будь-який момент його пісень, кожна нота є саме такими й тільки такими, якими їх бачить Джей-Джей, кожен звук досконалий і унікальний. Він може бути присутнім у пісні в ідеально для цього призначений момент.

Йохансон грає на безлічі музичних інструментів – фортепіано, флейта, кларнет, саксофон, гітара, бас-гітара, ударні тощо. Цей музикант грав у більш ніж десяти колективах, експериментує з незчисленною кількістю стилів, настроїв, навіть його власний голос щоразу звучить дещо по-іншому. Мало кому відомо, але Джей-Джей крім того займається брейкдансом, інколи танцює на власних виступах.

Не варто і питати, наскільки Йохансону легко завоювати серце дівчини. Він каже, що постійно перебуває у стані закоханості. Можливо те, що виконавець «закохується в тих дівчат, які не кохають його, а його кохають тільки ті, ким він не цікавиться», і є причиною постійного пошуку в його піснях тієї самої неповторної?

На даний момент Джей-Джей випустив 6 повноцінних альбомів: Whiskey, Tattoо, Poison, Antenna, Rush і The Long Term Physical Effects Are Not Yet Known.
Останній альбом 2007 року «The Long Term Physical Effects Are Not Yet Known» - останній оплот вже майже забутого, але такого чарівного тріп-хопу. Неможливо не аплодувати стилеві Йохансона, ніколи не жорсткому, ніколи не агресивному попри всі тенденції, але завжди виваженому й натхненному.

Просто злочином для справжнього любителя мелодики та романтики буде пропустити концерт Jay Jay Johanson у рамках вже другої вечоринки «MTV Freak Party» в єдино можливому за атмосферою місці – столичному клубі «ХLІБ».

Крім того на вечірці відбудуться виступи Pavel Plastikk (KK Recordings) та Major (a.k.a. The Maneken).

Запам‘ятайте: MTV Freak Party, 14 березня, «ХLІБ CLUB», початок о 23:00

Щодо подальшої інформації просимо звертатися до:

Євген Репетько
Marketing & PR, MTV Україна / Київ
Tel: + 38 (044) 2000 705
Fax: + 38 (044) 2000 706
Web: http://mtv.ua/info/press

Про телеканал MTV Україна:
MTV Україна є 50-м національним каналом всесвітньої мережі MTV Networks, який було запущено за межами США. Телеканал MTV Україна розпочав мовлення 24 серпня 2007 року. Його передачі містять як міжнародні MTV-формати, дубльовані українською мовою, так і шоу власного виробництва. MTV Україна працює за найновішими телевізійними технологіями, які досі не мають аналогів на українському телебаченні. Це дозволяє команді вітчизняних та міжнародних професіоналів виробляти продукт неперевершеної якості на рівні найвищих світових стандартів.

Про MTV Networks International:
MTV Networks International є однією з найбільних телевізійних мереж у світі та володіє такими мультимедійними розважальними брендами, як MTV: Music Television, VH1, Nickelodeon, TMF (The Music Factory), VIVA, Flux, Paramount Comedy та Game One, які дивляться у майже 500 мільйонах сімей у 169 країнах світу 28 мовами на 121 локальному каналі телебачення, та 95 веб-сайтах. Різноманітні холдинги цієї компанії також мають свої інтереси у телевізійних синдикатах, цифрових медіа, пресі, домашньому відео, радіо, звукозаписі, ліцензуванні та мерчандайзу, мають два підрозділи художніх фільмів: MTV Films і Nickelodeon Movies. MTV Networks – підрозділ компанії Viacom (NYSE: VIA). На сьогодні MTV – це найдорожчий медіа-бренд у світі та один за найбільш відомих світових брендів.