pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Свято весни у «Княжій Горі»

8 березня 2009 року у ресторані центру туризму та відпочинку «Княжа Гора», що у Каневі, відбулося свято весни.

Гості свята мали змогу насолодитися чудовими стравами стародавньої української кухні у приємній атмосфері, створеній живою музикою та весняним оформленням ресторану.

Милі жінки, що були присутні на святі, осяювали захід своєю вродою та весняним настроєм і надихали чоловіків на подвиги. Як часто можна побачити чоловіка, захопленого створенням власноруч привітальної листівки для своєї дружини, доньки? Саме це відбувалося під час конкурсу листівок – за 15 хвилин народилося більше 10 шедеврів, що залишилися жінкам на згадку про свято та про приховані таланти їхніх чоловіків.

Серед гостей свята був присутній відомий український художник Анатолій Криволап. Декілька його творів прикрашають інтер’єр ресторану та готелю «Княжа Гора». А створена Анатолієм листівка була визнана однією з найкращих на конкурсі на думку жіночого журі.

Розкриттю талантів також посприяв майстер-клас з латиноамериканських танців. Гості свята мали змогу вивчити основні рухи ча-ча-ча, самби та джайву. Особливо це дійство прийшлося до смаку діткам, що з радістю кружляли під бадьорі ритми.

П’ять годин свята промайнули майже непомітно. Після закінчення програми більшість гостей продовжили спілкування у теплій атмосфері ресторану.

Центр туризму та відпочинку «Княжа Гора»
м. Канів, вул. Дніпровська, 1
+38(04736)3-15-88
http://www.knyazhagora.at.ua

Похожие пресс-релизы