pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

До українських компаній, які будуть працювати в Іраку, буде особливе ставлення з боку іракського уряду

«До українських компаній, які будуть працювати в Іраку, буде особливе ставлення з боку іракського уряду та іракського народу» – заявив в інтерв'ю газеті «День» 15 липня 2009 року Тимчасовий Повірений у справах Посольства Республіки Ірак в Україні Халід Джасім Аль-Шамарі. За його словами, «Ірак розглядає участь українських військових в роботі багатонаціонального миротворчого контингенту в Іраку як найкращу «інвестицію» України в Ірак».
«Хочу підкреслити, що українські компанії мають чудовий досвід роботи в Іраку. Зокрема, вони працювали в сфері енергетики, а зараз моя країна потребує реалізації проектів у цій сфері. Нам потрібна електроенергія. Також українські компанії мають добрий досвід у сфері видобутку нафти та прокладення нафто і газопроводів. З іншого боку, Україна могла б забезпечити Ірак сировиною для будівництва, зокрема металом та цементом. Також Ірак потребує технологій для розвитку аграрного сектору. Не існує жодних перешкод, які б заважали українським компаніям працювати в Іраку», - підкреслив Аль-Шамарі.
За словами Тимчасового Повіреного, Ірак зацікавлений у візиті представників українських енергетичних компаній: «Ми бажаємо, щоб ці візити здійснилися, і тоді ми вийдемо на якісно новий рівень співпраці у нафтогазовій сфері .У цьому контексті я зауважу, що Ірак займає друге місце в світі за покладами нафти. Деякі експерти вважають, що іракської нафти вистачить на 300 років. Крім цього, у нас є величезні поклади газу і разом з тим існує дуже велика потреба розвивати нафтові та газові родовища».

Похожие пресс-релизы