pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Fuerst von Metternich Brut отримало золоту медаль на міжнародному конкурсі Vinalies Internationales

На міжнародному конкурсі Vinalies Internationales, який відбувся 19 березня поточного року в Парижі торгівельна марка Fuerst von Metternich Brut отримала золоту медаль, залишивши за собою понад 3000 зразків шампанського зі всього світу. Нагороди міжнародного конкурсу Vinalies Internationales вважаються одними з найавторитетніших у світі.
Велике значення при оцінюванні ігристого, для журі, мали умови в яких вирощується виноград - терруар, поняття якого включає в себе сукупність ґрунтових та кліматичних характеристик, а також особливостей місцевого рельєфу.
Fuerst von Metternich Brut виготовляється з відбірного Рислінгу у долині Рейну на землі Райнгау, якій і завдячує своїми органолептичними властивостями. Існує декілька непорушних правил за якими вже декілька століть виготовляється Fuerst von Metternich Brut:
- традиційний метод бродіння у пляшці
- кюве ігристого, яке складатися виключно з винограду сорту Рислінг одного року збору (саме через це ігристе Fuerst von Metternich Brut виготовляється в обмеженій кількості).
- у виробництві має використовуватися виноград, зрощений виключно на землі Райнгау.

Цінителі відносять це ігристе до класу преміальних вин, віддаючи перевагу його прозорому кольору та витонченому фруктовому букету.
Торгівельна марка Fuerst von Metternich Brut представлена в Україні за ініціативи Київського заводу шампанських вин «Столичний», який набув статус офіційного імпортера європейського ігристого після входження до міжнародної групи Henkell&Co у 2007 році.

Похожие пресс-релизы