pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Київстар» навчає правилам онлайн-безпеки українських батьків

25 жовтня у Спеціалізованій економіко-правовій школі Харківського гуманітарного університету «Народна українська академія» за підтримки «Київстар» відбувся круглий стіл «Онлайн-безпека дітей», на якому телеком-оператор поділився багаторічним досвідом навчання дітей та дорослих правилам безпечної поведінки в інтернеті.
У перший день шкільних канікул близько 100 харківських вчителів та батьків дітей шкільного віку дізналися про ризики віртуального світу та основні правила безпечної поведінки в мережі. Учасники зустрічі обговорили необхідність формування культури безпечного користування інтернетом та методи забезпечення онлайн-захисту дітей.
«У нашому освітньому процесі ми активно використовуємо всесвітню мережу: онлайн-спілкування з колегами та учнями з інших міст і країн, електронні щоденники, освітні онлайн-програми. Інтернет вже став частиною життя наших учнів, наш обов’язок зробити його безпечним, —зазначила Валентина Русакова, директор Спеціалізованої економіко-правової школи Харківського гуманітарного університету «Народна українська академія».
Круглий стіл «Онлайн-безпека дітей» у Харкові став черговим заходом багаторічної соціальної програми «Безпека дітей в інтернеті», яку телеком-оператор реалізує з 2009 року. У межах програми волонтери «Київстар» проводять інформаційну роботу з онлайн-безпеки серед дітей, їх батьків та вчителів по всій країні. Навчальними семінарами охоплено понад 13 500 осіб.
Усі учасники круглого столу отримали посібник «Діти в інтернеті: як навчити безпеці у віртуальному світі», який «Київстар» підготував та видав спільно з фахівцями Інституту психології ім. Г.С. Костюка НАПН України.
«Компанія «Київстар» піклується про те, щоб інтернет став безпечною територією для навчання, спілкування та розвитку дітей. Саме тому ми постійно проводимо навчальні зустрічі з батьками та вчителями, організовуємо для школярів семінари та корисні уроки з онлайн-безпеки, які допомагають дітям почуватися впевнено у віртуальному світі», — коментує Світлана Немиро, менеджер зі зв'язків з громадськістю Харківської філії компанії «Київстар».
Додаткова інформація та навчальні матеріали, які батьки та вчителі можуть використати для самостійного навчання дітей правилам безпеки в інтернеті, розміщено у відкритому доступі на тематичному сайті bezpeka.kyivstar.ua.

Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар»
Довідка про національного оператора телекомунікацій «Київстар»
«Київстар» – оператор №1 на ринку мобільного зв'язку, один з найкращих брендів в Україні. За даними щорічного дослідження компанії Ericsson, мережа мобільного зв'язку «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах. «Київстар» надає телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар Бізнес».
«Київстар» – досвідчений учасник ринку послуг фіксованого зв'язку для бізнесу та широкосмугового доступу на базі FTTB. Мережа широкосмугового інтернету (послуга «Домашній Інтернет) функціонує у 138 містах України.
«Київстар» є українською бізнес-одиницею VimpelCom Ltd – глобальної телекомунікаційної групи, яка працює на ринках країн Європи, Азії та Африки. www.kyivstar.ua www.djuice.ua,www.beeline.ua www.vimpelcom.com

Похожие пресс-релизы