pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Компанія «Олайті Сервіс» запускає Zillya!Антивірус для українських споживачів

Українська компанія-розробник програмного забезпечення «Олайті Сервіс» оголошує про запуск на український ринок нового рішення для захисту інформації Zillya!Антивірус.
Zillya!Антивірус – єдиний на сьогодні безкоштовний продукт для захисту користувачів, представлений національним розробником програмних рішень. Zillya!Антивірус гарантує комплексний захист від будь-якого типу загроз, в тому числі вірусів, шпигунських, рекламних та інших шкідливих програм, «черв'яків», «троянців», руткітів, паразитів та інших зловмисних об'єктів.
Zillya!Антивірус був спеціально розроблений відповідно до особливостей українського Інтернету та враховує потреби українського користувача. Zillya!Антивірус має технологію виявлення та лікування зловмисних програм, функцію стеження у режимі реального часу, перевірку поштових повідомлень та завантажень з мережі Інтернет.
Компанія «Олайті Сервіс» має на меті масштабне розповсюдження безкоштовної версії продукту для домашніх користувачів. Запуск безкоштовного продукту у кризовий для країни час є свідомим кроком компанії, що спрямований на підтримку українських користувачів, і, загалом, матиме позитивний вплив на поліпшення ситуації в країні.
«Таке рішення буде дуже актуальним саме тепер, коли кожен український споживач прагне не витрачати зайвих коштів. Саме сьогодні наші зусилля спрямовані на те, щоб надавати українським споживачам україномовне програмне забезпечення, якісне та надійне. Ми продовжуємо інвестувати в розробку власних технологій для ще більш ефективної боротьби з Інтернет загрозами», - наголошує керівник проекту Zillya! Олексій Захаренко.
Zillya!Антивірус має нові унікальні можливості, що дозволяють максимально убезпечити використання мережі Інтернет. Творці Zillya!Антивірус вклали великі ресурси в розвиток і підтримку своєї розробки для того, щоб користувачі отримати дійсно якісний продукт, що відповідає сучасним світовим стандартам.
Компанія «Олайті Сервіс» надаватиме увесь спектр послуг, що зазвичай отримують власники платних продуктів: повнофункціональний дистрибутив, необмежені можливості продукту, доступ до останніх оновлень та належну підтримку користувачів.
Отримати більш докладну інформацію про програму та завантажити Zillya!Антивірус можна відвідавши веб-сайт проекту: http://zillya.com

***

Про компанію «Олайті Сервіс»
Компанія «Олайті Сервіс» – це вітчизняна команда професіоналів у сфері розробки програмного забезпечення, електронної комерції та супутніх послуг. Розробка антивірусного програмного забезпечення для домашніх та корпоративних користувачів є одним із пріоритетних напрямків діяльності компанії.
Компанія «Олайті Сервіс» довгий час працювала з іноземними партнерами та має безліч успішно реалізованих проектів для країн Європи та Америки. Компанія розробила та запровадила проекти різноманітного характеру, але основний фокус завжди залишався на розробці рішень для безпеки користувача. Компанія постійно довершувала власні рішення, активно реагувала на потреби ринку, аналізувала вірусну активність, оцінювала відгуки користувачів, проводила маркетингові дослідження. Завдяки злагодженій роботі команди на протязі багатьох років, компанія «Олайті Сервіс» досягла появи якісного, простого, ефективного та надійного програмного продукту.
Сьогодні компанія «Олайті Сервіс» прагне до розвитку на ринку українського програмного забезпечення, опираючись на власний багаторічний досвід у розробці та впровадженні програмних проектів.

Похожие пресс-релизы