pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Національна мережа автозаправних комплексів «БРСМ-Нафта» спільно зі страховою компанією «ВУСО» запускає сервіс онлайн-страхуванн

На офіційному сайті мережі АЗК «БРСМ-Нафта» www.brsm-nafta.com та на сайті Програми лояльності www.brsm-plus.com тепер можна придбати страховий поліс ОСАГО. Таку послугу «БРСМ-Нафта» впроваджує в партнерстві з українською страховою компанією «ВУСО».
Для того, щоб придбати страховий поліс, відвідувачам сайту необхідно заповнити онлайн-форму, розрахувати вартість і оплатити своє замовлення. Оформлення поліса ОСАГО через Інтернет має безліч переваг - безкоштовна кур'єрська доставка, економія коштів, страхування без посередників, а також економія власного часу.
За словами Олександра Мельничука, директора Департаменту стратегічного маркетингу компанії «Стейт Оіл», що управляє мережею «БРСМ-Нафта»: «Дотримуючись стратегії клієнтоорієнтованості, наша компанія прагне зробити весь ланцюжок обслуговування наших клієнтів в мережі - максимально комфортним та зручним. Розширюючи перелік партнерів в рамках програми лояльності БРСМ PLUS, ми інтегруємо корисні онлайн сервіси, які допоможуть клієнту значно заощадити кошти, а найголовніше – заощадити час».
Страхова компанія «ВУСО» працює на українському ринку з вересня 2001 року. Вона одна з перших на ринку почала активно розвиватися в сфері онлайн-страхування. СК «ВУСО» надає страхові послуги в сфері ризикового страхування, спеціалізується на автострахуванні, на обов'язковому страхуванні автомобіля (ОСАГО), добровільне страхування (КАСКО). Клієнтами страхової компанії є понад 1000 юридичних осіб і 2 000 000 фізичних осіб.

Контакти для представників ЗМІ:
Тел. +38 (044) -220-50-50 моб. +38 (067) -341-56-47
[email protected]

Похожие пресс-релизы