pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Для тих, хто прагне сильних емоцій» – велика рекламна акція на великі телевізори Sharp

15 липня 2013 року Sharp розпочинає рекламну кампанію «Для тих, хто прагне сильних емоцій». Вона присвячена телевізорам Sharp AQUOS зі світлодіодним підсвічуванням та екранами діагоналлю 50, 52, 60, 70, 80 та 90 дюймів. Учасники цієї кампанії зможуть виграти більше ніж 1200 захопливих призів.
Кожен, хто вирішить придбати телевізор Sharp протягом рекламної акції, має шанс виграти один з 1200 призів. Переможці зможуть отримати один з наступних призів: 12 подорожей на одну особу до одного з найбільших парків розваг – Ferrari World у місті Абу-Дабі, 800 наручних годинників FORERUNNER ® 10 GARMIN чи 400 камер ION AIR PRO, розроблених для прихильників екстремальних видів спорту.
Щоб виграти приз, слід після придбання телевізора зареєструватися на веб-сайті www.sharpemotions.eu та написати, які емоції вдалося відчути завдяки Sharp AQUOS.
Ця щорічна рекламна кампанія супроводжуватиметься промо-акціями безпосереднього стимулювання збуту та інтерактивною кампанією. Для реалізації Інтернет-кампанії використовуватимуться три канали. Буде застосована технологія подання в реальному часі для онлайн-респондентів (RTB). Ця акція, у якій застосовуватиметься дуже докладне профілювання цільової аудиторії, супроводжуватиметься традиційною рекламою на веб-сайтах, зокрема: podrobnosti.ua, rbc.ua, telegraf.com.ua, ex.ua, price.ua , i.ua, megogo.net, Fs.ua тощо. Також буде застосовано текстовий ввод (type-in), який замінить традиційні коди captcha.
Рекламна кампанія «Для тих, хто прагне сильних емоцій» - одна з багатьох маркетингових дій бренду, який відповідає стратегії «Великі емоції на великих екранах». Компанія Sharp, яка є виробником телевізорів з великим екраном (50, 60, 70, 80 та 90 дюймів), надає підтримку за цією провідною групою брендових продуктів. Перші великомасштабні рекламні кампанії телевізорів Sharp AQUOS зі світлодіодним підсвічуванням проводилися перед та під час чемпіонату UEFA EURO 2012, спонсором якого була компанія Sharp.
Зазначена акція здійснюється при підтримці рекламного агентства Mediatouch, якому доручено створення макетів рекламних матеріалів та веб-сайту www.sharpemotions.eu Планування та придбання рекламних площ у ЗМІ організовує медіа-дім Reprise Media.
Рекламна кампанія «Для тих, хто прагне сильних емоцій», також проводиться у Чеській Республіці, Литві, Угорщині, Румунії, Польщі та Словенії.
Подробиці про акцію, її правила, перелік моделей телевізорів, які беруть у ній участь розміщені на сайті www.sharpemotions.eu

Похожие пресс-релизы