pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Автомобілісти на чолі з WOG зібрали понад 221,5 тисяч грн. для боротьби з раком

19 вересня, компанія WOG підвела підсумки благодійної акції «Дорога до серця», яка тривала на мережі АЗК протягом останнього місяця. Кожен водій, купуючи на АЗК символічне серце за 1 гривню, мав змогу зробити свій внесок у боротьбу з раком – головною бідою 21 століття.
Протягом акції вдалось зібрати 221 570 грн., що майже на 30% перевищило очікування компанії. Отримані кошти підуть на придбання вітальних моніторів в дитячу та дорослу операційні Національного інституту раку.
«Ініціюючи цю акцію ми були впевнені у щедрості та небайдужості наших клієнтів до чужого горя. Але результат перевершив усі наші сподівання. Це ще раз підтверджує, що українці охоче приєднуються до доброї справи, тому наша компанія буде продовжувати проводити благодійні акції задля підвищення рівня медицини та покращення в інших соціальних сферах. Дякуємо кожному за участь в акції та щиро бажаємо, щоб негаразди і хвороби обходили ваш дім стороною», - зазначив генеральний директор компанії WOG Сергій Корецький.
Нагадаємо, що зібрані кошти будуть направлені на придбання моніторів «Nihon Kohden PVM-2703K» з функцією «esCCO», загальною вартістю 167 000 грн. Вони забезпечують повний контроль стану пацієнта під час операції: дихання, тиск, робота серця, температура. Легкі та зручні у використанні вони є незамінними у роботі сучасних онкологів.
Залишок коштів буде спрямовано на закупівлю іншого медичного обладнання, в тому числі: великої та малої ультразвукових мийок на 28 і 5,7 літрів вартістю 20 000 грн. і 5 500 грн. відповідно; мобільного магістрального запаювача вартістю 33 000 грн., двох термоконтейнерів для транспортування крові вартістю 300 да 2000 грн. та іншого обладнання.
Рекордсменом по збору коштів стала Волинська філія, яка зібрала 30 411 грн., на другому місці Київська філія з результатом – 26 534 грн., на третьому – Львівська з 19 383 грн.
Цільове використання коштів та повну фінансову звітність забезпечує Українська Біржа Благодійності, яка є партнером акції.
Довідка про компанію:
ТОВ «Золотий екватор» (м. Луцьк) входить до групи «Континіум». Компанія управляє мережею автозаправних станцій під брендом WOG, що нараховує більше 460 об'єктів у всіх областях України. Мережа автозаправних комплексів WOG ™ - це одна з найбільших мереж АЗС на українському ринку нафтопродуктів. Бензин Mustang виготовляється з базового нафтопродукту імпортного виробництва, що відповідає стандарту евро5. Поставки здійснюються з нафтопереробних заводів Румунії, Греції, Литви, Польщі та Білорусії. Мережа АЗС WOG надає можливість скористатися додатковими сервісами та послугами: автоаксесуари, автохімія, ресторан, безкоштовний WI-FI і товари в дорогу. За результатами конкурсу «Вибір року» WOG ™ визнана кращою серед мереж АЗС в 2010, 2011, 2012 роках.

МБФ «Українська Біржа Благодійності» - це портал, що зв'язує між собою людей, які потребують допомоги, та тих, хто готовий допомогти. На сайті Української Біржі Благодійності можна просто і швидко пожертвувати кошти на один із активних проектів. УББ передає 100% пожертв благодійним організаціям, що реалізовують проекти, та забезпечує абсолютну прозорість витрат завдяки звітності проектів. До участі на ubb.org.ua допускаються лише перевірені організації, що мають добру репутацію та досвід успішної реалізації благодійних програм.

За статистикою ВОЗ рак – друга з причин дитячої смертності у світі після насилля. Наукою і досі не встановлено, чому нормальна (типова) клітина стає ненормальною (атиповою) та починає активний неконтрольований ріст. Більше 70% дитячих онкогематологічних захворювань виліковні. Це пов’язано з особливостями фізіології та гістології пухлин.

Контактна інформація:
Заряна Лисиця
Client service director HPPR
Тел.: 044 205 9909
e-mail: [email protected]

Похожие пресс-релизы