«Домашній» BiP від lifecell: дзвонити за умовами свого тарифу можна навіть з роумінгу

Оператор мобільного зв’язку lifecell оголошує про запуск інноваційної опції, яку раніше ніхто в Україні не надавав – можливість дзвінків з месенджера BiP на мобільну мережі з використанням свого мобільного номера і на умовах поточного тарифного плану. На першому етапі запуску клієнти зможуть здійснювати дзвінки з додатку BiP на номери абонентів lifecell, для чого достатньо мати лише підключення до мережі Інтернет у будь-якій точці світу.

Новий унікальний функціонал додатку дозволяє здійснювати дзвінки просто з месенджера на будь-які номери lifecell, навіть на ті, де не встановлено BiP. При цьому вартість дзвінка буде тарифікуватися за умовами поточного тарифного плану абонента. Іншими словами, будуть використовуватися пакетні хвилини на мобільному рахунку, в залежності від поточного тарифного плану, без необхідності поповнення окремого рахунку кредитною карткою, як у випадку з іншими популярними месенджерами.

Крім того, для здійснення дзвінка абонент може скористатися як мобільним інтернетом, так і Wi-Fi мережею, у тому числі у роумінгу. Наприклад, завдяки унікальній опції, знаходячись у будь-якій країні та зареєструвавшись там у мережі Wi-Fi, абонент може подзвонити з BiP на інший мобільний номер lifecell за тарифами домашньої мережі.

Новий функціонал доступний всім користувачам BiP, які завантажили додаток і зареєструвались у ньому з номером lifecell. Для здійснення дзвінка виберіть потрібний вам lifecell-контакт і натисніть «BiP Out виклик». При дзвінках з BiP на пристрої отримувача дзвінка відобразиться реальний номер абонента.

Наразі функціонал працює тільки на вихідні дзвінки. У разі зворотного дзвінка на телефон абонента буде здійснено стандартний вхідний, без використання додатку BiP.
BiP – це додаток нового покоління, який, окрім якісних голосових та відеодзвінків, підтримує ряд додаткових креативних функцій для відправки повідомлень. Мессенджер розроблений материнською компанією Turkcell і сьогодні кількість його завантажень досягла 14 млн у 189 країнах світу. Додаток BiP можуть безкоштовно встановити з AppStore та Google Play усі користувачі мобільних гаджетів на базі iOS 7.0 і пізніших версій, а також Android 4.0 і пізніших версій. При цьому інтернет-трафік у мережі lifecell при користуванні додатком BiP не тарифікується.
Більше інформації на офіційному сайті lifecell.ua чи на сторінці bip-ua.com