pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Лото-Забава»: у Полтаві зірвано перший джекпот 2019 року

7 липня 2019 року в українській державній лотереї «Лото-Забава» відбулась справжня сенсація, адже за результатами тиражу №1039 народився новий мультимільйонер, який виграв найбільший грошовий приз лотереї - джекпот розміром у 3 мільйони гривень. Наразі відомо, що виграшний лотерейний білет №0267289 було придбано 6-го липня на точці розповсюдження, яка знаходиться у Полтаві за адресою: вулиця Соборності, 46. Для переможця гра обійшлася всього у 10 гривень - саме стільки коштував його білет. Це - перший виграний джекпот «Лото-Забава» у 2019 році.
Оператор державних лотерей «М.С.Л.» щиро вітає нового улюбленця Фортуни з виграшем і запрошує його завітати до Києва, стати почесним учасником «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» і взяти участь в ексклюзивній подарунковій програмі «Два дні з життя мільйонера» для двох осіб.
Нагадаємо, що 6-7 липня 2019 року цією пропозицією вже скористався мільйонер із Львівщини – ветеран АТО Віталій Марич, який у рамках цього проекту, окрім безлічі інших розваг, став першим відвідувачем єдиного в Україні 5D Музею «Становлення української нації», офіційне відкриття якого заплановане лише на 3 серпня 2019 року.
Попередній джекпот «Лото-Забава» розміром у 3 мільйони гривень було зірвано 7 жовтня 2018 року під час розіграшу ювілейного 1000-го тиражу «Фабрики мільйонерів». Його власником став Олександр Сивак, який приїхав із Черкас за програмою «Два дні з життя мільйонера» 24-25 листопада 2018 року до Києва разом із своєю дружиною Іриною, щоб узяти участь у зйомках улюбленої лотереї та отримати з рук Лариси Руснак та Анатолія Гнатюка призовий чек.
Нагадаємо, що за весь час існування лотереї «Лото-Забава», її мільйонерами та мультимільйонерами стали вже 335 українців, а за 2019-й рік таких щасливчиків налічується вже 23 особи.
Розіграші «Лото-Забава» відбуваються щонеділі у прямому ефірі на телеканалі «1+1» о 9:00.

Довідка:
Оператор державних лотерей «М.С.Л.» є правонаступником традицій відомого радянського державного підприємства «Спортлото».
З 1993 року «М.С.Л.» входить до складу Європейської асоціації державних лотерей і ТОТО (The European State Lotteries and Toto Association, EL, Європейська лотерейна асоціація).
У червні 2013 року «М.С.Л.», єдиний в Україні, отримав «Сертифікат відповідності стандартам відповідальної гри» від Європейської лотерейної асоціації, який свідчить про те, що лотерейний оператор привів усі свої бізнес-процеси у відповідність до європейських стандартів, які захищають інтереси гравців у лотереї. Наприкінці травня 2016 року компанія отримала «Сертифікат відповідності стандартам відповідальної гри» від EL удруге, а у травні 2019 року - утретє.
28 червня 2016 року оператор державних лотерей «М.С.Л.» приєднався до Світової Лотерейної Асоціації (The World Lottery Association, WLA). Того ж року компанія отримала «Сертифікат відповідності стандартам відповідальної гри» найвищого, 4-го, рівня від WLA. У травні 2019 року компанія «М.С.Л.» отримала цей сертифікат удруге.
Компанія «М.С.Л.» зарекомендувала себе, як надійний та відкритий перед державою та гравцями оператор державних лотерей. Такі державні лотереї, як «Лото-Забава», «Мегалот» та «Спортпрогноз», проводяться вже понад 15 років та є популярними серед населення.
З 2000 року компанія «М.С.Л.» виступає спонсором Гран-прі (головного призу) Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість».
За власні кошти компанії «М.С.Л.» було збудовано і у листопаді 2014 року введено в експлуатацію Універсальний навчально-тренувальний центр зимових видів спорту «Льодограй» (м.Богуслав, Київська область). Компанія взяла на себе обов’язки з фінансування центру «Льодограй» протягом 10 років.
9 жовтня 2016 року Національний Реєстр Рекордів України (НРРУ) вперше офіційно зафіксував рекорд, який свідчить про те, що найбільша кількість мільйонерів серед гравців в українські державні лотереї, починаючи з 1999 року, з’явилась завдяки «Лото-Забава».
7 червня 2017 року миттєві лотереї «М.С.Л.» потрапили до ТОП-10 інновацій лотерейного ринку Європи, та посіли 8 місце у конкурсі European Lotteries Innovation Award, який проводиться Європейською асоціацією державних і ТОТО лотерей (EL) і призначений для просування та визнання кращих інновацій у лотерейній індустрії Європи.
У березні 2018 року державна спортивна лотерея ТОТО «Спортліга», що входить до портфелю «М.С.Л.», стала титульним спонсором дитячої футбольної команди (2007 р.н.) Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №15 (Київ).
У 2018 році оператор державних лотерей «М.С.Л.» став партнером Центру «Розвиток КСВ» у проведенні всеукраїнського репрезентативного дослідження щодо поширеності практик корпоративної соціальної відповідальності.
Державна лотерея «Мегалот» від оператора державних лотерей «М.С.Л.» стала генеральним партнером і спонсором Першого міжнародного форуму Східної та Центральної Європи Via Carpatia, що відбувся 23-30 червня 2018 року в селі Криворівня (Івано-Франківська область) і став знаковою культурною та суспільною подією країни.
На початку вересня 2018 року компанія «М.С.Л.», яка має понад 5 000 пунктів розповсюдження лотерей в усіх підконтрольних регіонах нашої країни, приєдналася до Асоціації рітейлерів України (RAU).
У 2018 році оператор державних лотерей «М.С.Л.» переміг у Національному конкурсі кейсів з корпоративної соціальної відповідальності у номінації «Кращий корпоративний внесок у Ціль сталого розвитку №3: забезпечення здорового способу життя та сприяння благополуччю населення всіх вікових категорій».
18 червня 2019 року Національний Реєстр Рекордів України (НРРУ) зафіксував перемогу «М.С.Л.» у номінації «Єдиний український оператор державних лотерей, який протягом 6 років тричі підтвердив відповідність своїх процесів стандартам Європейської асоціації державних лотерей і ТОТО (EL) і двічі - стандартам Світової лотерейної асоціації (WLA)».

Контактна інформація:
Україна, 01004, м. Київ, вул. Шовковична, 50-А
Телефон: +38 044 461 92 18
Факс: +38 044 461 92 19
Прес-служба «М.С.Л.»:
e-mail: [email protected]
веб-сайт: www.msl.ua

Похожие пресс-релизы