pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Працівники Укртелекому оперативно відновили надання послуг мешканцям восьми сіл в Одеській області

В суботу ремонтні бригади Укртелекому відновлювали надання послуг телефонії та інтернету мешканцям восьми сіл Арцизського району в Одеській області

Зловмисники продовжують наносити шкоду телекомунікаційній інфраструктурі ПАТ «Укртелеком», незважаючи на карантин. Цього разу від дій злодіїв постраждали абоненти одразу восьми населених пунктів Арцизського району в Одеській області. Річ у тім, що близько четвертої години ранку у минулу п’ятницю невстановлені особи, проникнувши в кабельний колодязь, викрали два телекомунікаційних кабелі, загальною довжиною понад 230 метрів. Через крадіжку сотні абонентів залишися без телефону та інтернету. На щастя, інцидент не вплинув на телефонний зв'язок екстрених служб. Компанія звернулася з відповідною заявою до правоохоронних органів.

Ремонтні бригади Одеської філії ПАТ «Укртелеком» працювали над відновленням зв’язку для абонентів з моменту реєстрації інциденту. Станом на 21 березня надання послуг відновлено.

Похожие пресс-релизы