НАСК «Оранта» виплатила 12,3 млн. грн. постраждалим господарствам.

НАСК «Оранта» закінчила виплати страхових відшкодувань з комплексного страхування майбутнього врожаю сільськогосподарських культур на період весна – літо 2007 року.

Нагадаємо, що від стихії постраждало 45 господарств – клієнтів НАСК «Оранта», які знаходяться у чотирьох областях (Кіровоградська, Херсонська, Одеська та Миколаївська).

Загальна сума виплат склала 12,3 млн. грн. В Херсонській області виплати склали 6,24 млн. грн., в Миколаївській – 2,58 млн. грн., в Одеській – 1,84 млн. грн., а в Кіровоградській – 1,64 млн. грн.

Оперативний розгляд документів і своєчасні виплати надали можливість аграріям мінімізувати свої збитки без залучення додаткових коштів та своєчасно провести посіви озимих зернових.

Багаторічний досвід роботи НАСК «Оранта» на ринку сількогосподарського страхування, професійні кадри та найбільша в Україні представницька мережа є гарантією надійної роботи та вигідного партнерства для сільгоспвиробників усієї країни. Додатковою гарантією являється надійне перестрахування сільськогосподарських ризиків у визнаного світового лідеру – компанії «Swiss Re» (Швейцарія).

Довідка:

НАСК «Оранта» – лідер українського ринку класичного страхування, має представницьку мережу (676 структурних підрозділів в обласних центрах, містах і районах України, у тому числі 28 дирекцій, 503 балансові відділення, 141 безбалансове відділення та 4 агенції).