pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Бізнесмени іракського Курдистану зацікавлені у встановленні довготривалих контактів із українськими компаніями

28 жовтня Посольство Республіки Ірак в Україні влаштувало урочистий прийом на честь делегації представників Уряду та бізнесменів іракського Курдистану, які відвідали Київ з метою ознайомлення з можливостями співробітництва з українськими компаніями і залучення інвестиційних партнерів.
У своїй промові Тимчасовий Повірений у справах Республіки Ірак в Україні Халід Джасім Аль-Шамарі відзначив: «Ірак має величезні фінансові можливості і знаходиться на порозі масштабної реконструкції та відбудови країни. Цей процес потребує залучення не лише інвестицій та капіталу, але й необхідних матеріалів та сировини, як, наприклад, залізо та цемент, які можна придбати на українському ринку.
Наразі чимало іноземних компаній конкурують між собою з метою підписання договорів про співпрацю із іракськими компаніями у різних галузях - нафтогазовій сфері, енергетиці, будівництві житлових та промислових об’єктів, відбудові та реконструкції інфраструктури країни. В України є необхідні досвід та технології, які могли б стати Іраку в пригоді. Низка українських компаній успішно працювали в Іраку в нафтогазовій галузі, будівництві, електроенергетиці, й донині мають високу репутацію серед іракських експертів. Тому сьогодні вони запрошуються відновити свою роботу в Іраку й зайняти чільне місце поруч із рештою іноземних компаній.
Усі інвестиційні проекти та тендери, які оголошуються іракськими міністерствами, проводяться прозоро та відкрито. Не існує жодних критеріїв, за якими обираються переможці, окрім компетентності учасників та загальнонаціональних благ – тобто так, як прийнято у світовій практиці».

Похожие пресс-релизы