pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Виведення американських військ з іракських міст створює сприятливі умови для приходу до Іраку українського бізнесу

2 червня 2009 року Посольство Республіки Ірак в Україні влаштувало урочистий прийом з нагоди виведення американських військ з території іракських міст, яке відбулося 30 червня 2009 року відповідно до Угоди, підписаної між Іраком та США наприкінці минулого року.
У своїй промові Повноважний Міністр, Тимчасовий Повірений у справах Посольства Республіки Ірак в Україні Халід Джасім Аль-Шамарі підкреслив, що «дана подія є особливо важливою для новітньої історії Іраку, адже іракські військові сили прийняли на себе командування та відповідальність за безпеку в країні. Ірак вступив у новий політичний етап, який вимагає єднання представників усіх конфесій та етнічних груп заради підтримки демократичних процесів та відбудови країни на мирних засадах, забезпечення громадянам їхніх конституційних прав, захисту їхньої свободи та людської гідності».
Тимчасовий Повірений зазначив, що «вихід американських військ з іракських міст співпав у часі з набуттям іракськими військовими силами абсолютної готовності підтримувати безпеку в країні, що, безперечно, має сприяти приходу до Іраку іноземних бізнесменів та інвесторів з метою участі у проектах, направлених на відбудову країни. Адже іракський уряд надає гарантії безпеки усім іноземцям, які бажають працювати в Іраку. Настала слушна нагода для українських бізнесменів прийти на іракські ринки та інвестувати в Ірак».
Бойові операції американських сил мають закінчитися до вересня 2010 року, а виведення американських військ з Іраку має завершитися до кінця 2011 року.

Похожие пресс-релизы