Фінансові показники НАСК «Оранта» за 9 місяців 2007 року

НАСК "Оранта" активно розвивається та впевнено займає позиції лідера на страховому ринку України удосконалюючи системи управління та впроваджуючи нові технології ведення бізнесу. Компанія веде прозору політику на ринку страхування.

За підсумками роботи у ІІІ кварталі 2007 року спостерігався значний ріст надходження страхових премій. За 9 місяців поточного року надходження страхових премій склали майже 456 млн. грн. Загальна сума зібраних премій майже на 127 млн. грн. більше, ніж зібрано за означений період у 2006 році. В цілому, завдяки вивіреної маркетингової стратегії, в якій заплановано збільшення страхових премій, та активній рекламній підтримці була досягнута динаміка приросту надходження страхових премій майже 60 відсотків (без врахування платежів по ДООСу).

Як наслідок такої динаміки приросту страхового портфелю – збільшення формування страхових резервів Компанії. З початку року резерви збільшилися на 66,6 млн. грн. та склали на 01.10.2007р. 209,4 млн. грн. Таким чином запланований в бізнес-плані компанії збиток за 9 місяців склав 4,695 млн. грн.

Компанія послідовно виконує стратегію розвитку і впевнено вирішує прийняті завдання. В цілому, заплановано завершити 2007 рік з чистим прибутком у розмірі 8 -10 млн. грн.

НАСК «Оранта» - найбільша страхова компанія України, заснована в 1921 році. На протязі останніх десятиріч «Оранта» є лідером українського ринку класичного страхування з об’ємів по виплатам а також з об’ємів зібраних страхових премій.

Агентська мережа «Оранти» є найбільшою серед страховиків українського ринку та налічує більш ніж 7 тис. страхових агентів, 700 офісів та більш ніж 1000 точок продаж по всій Україні. Кожний третій страховий агент України є співробітником «Оранти».