pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Купискидку» оголосив результати конкурсу поетичної креативності

Київ. 10 серпня 2012 року. Сервіс колективних знижок «Купискидку» та Гала Радіо оголосили результати конкурсу віршів «Мрієш про Iphone 4S на 16 GB?!», що проходив з 12 липня на радіостанції Гала Pадіо.

Кожен користувач «Купискидку» мав можливість прийняти участь у конкурсі поетичної креативності, що стартував 12 липня в ефірі Гала Радіо. За умовами конкурсу учасники мали написати вірші по тематиці сайту «Купискидку» українською мовою та відправити їх до редакції Гала Радіо. По будням в ефірі Гала Радіо оголошувались переможці дня та звучали їх вірші. Кожен переможець дня автоматично приймав участь у розіграші головного призу - Iphone 4S на 16 GB.

Переможців конкурсу визначили за найкращим рівнем поетичної майстерності та художнього рівня твору члени журі команд «Купискидку» та Гала радіо шляхом голосування. Усі учасники, які стали переможцями дня отримали по 3 сертифікати та купони на знижки від «Купискидку», а учасник, який зайняв ІІ місце зі своєю збіркою віршів виграв сертифікат номіналом 1000 грн. на здійснення покупки у відомій мережі косметично-парфумерних магазинів. Головний приз дістався учасниці за поетичний твір про діяльність компанії «Купискидку», написаний у стилі байки.

«Купискидку» — динамічно зростаючий сервіс колективних знижок в Україні, що надає пропозиції на знижки в Києві та 5 регіонах України. Компанія вийшла на ринок України в червні 2010 року і до другого кварталу 2012 року займає одну з лідируючих позицій. Кількість зареєстрованих та активних користувачів сервісу наближається до 1 мільйону.

Зараз раціоналізація витрат має велике значення для кожного користувача і тому «Купискидку» пропонує знижки на якісні послуги для відпочинку, спорту, краси і розваг.

Більш детально ознайомитися з послугами ви можете на веб-сайті http://www.kupiskidku.com

Похожие пресс-релизы