pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Концептуальний Центр сучасних технологій у Києві на вулиці Кіквідзе відкриває двері й дарує знижки

25 серпня 2015 року в Києві відкрив свої двері після модернізації Центр сучасних технологій компанії ВОЛЯ (ЦСТ) на вулиці Кіквідзе, 1/2. У Центрі реалізовано нову концепцію спілкування з клієнтом, яка припускає не тільки консультування абонентів, а й тестування інноваційних послуг і навіть розваги.
Тут кожен відвідувач може ознайомитися з новітніми технологіями і продуктами компанії, підключитися до послуг, придбати необхідне обладнання. У приміщенні також є безкоштовний Wi-Fi-доступ в Інтернет.
Згідно з міжнародними стандартами приміщення ЦСТ має п'ять основних зон: обслуговування, демонстрації, тестування і перевірки обладнання, самообслуговування (кіоск IBOX і доступ до порталу «Мій кабінет»), а також розваг. У дизайні інтер'єру використано корпоративні кольори ВОЛІ.
Абонентів тут обслуговують сім консультантів. А електронна система керування чергою робить очікування приємнішим і значно скорочує його.
− Це вже третій ЦСТ компанії в Києві, переформатований відповідно до нової корпоративної концепції точок продажів і обслуговування. На початку року ВОЛЯ запустила новий ЦСТ на вулиці Княжий Затон, 2/30, і повністю оновила один із найбільш відвідуваних Центрів столиці – на вул. Драйзера, 24. Уже в найближчому майбутньому всі київські ЦСТ буде приведено до єдиного стандарту, − говорить директор Центрального регіону компанії ВОЛЯ Михайло Дмитриченко.
Процес перетворення своїх Центрів обслуговування і продажів на Центри сучасних технологій ВОЛЯ почала восени 2014 року з міста Українка Київської області. Сьогодні ЦСТ нового формату працюють у Запоріжжі, Києві та Львові.
Спеціальна пропозиція до відкриття
Із 25 серпня по 30 вересня 2015 року для всіх відвідувачів ЦСТ на вул. Кіквідзе, 1/2, які користуються однією послугою ВОЛІ (доступом до пакетів телепрограм або доступом до Інтернету), діятиме святкова акція – гарантована знижка від 40% до 60% на підключення другої послуги.
Центр сучасних технологій на Кіквідзе, 1/2, працює щодня з понеділка до суботи з 8:00 до 20:00, неділя – вихідний.

Довідка
ВОЛЯ є загальнонаціональним українським телекомунікаційним провайдером, який надає сучасні телекомунікаційні послуги: аналогове, цифрове, HD і інтерактивне телебачення «ВОЛЯ Smart HD», високошвидкісний доступ в Інтернет, а також хмарні рішення й послуги одного з найбільших в Україні дата-центрів.

Похожие пресс-релизы