pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Мітинг біля Верховної Ради «Не дамо вкрасти землю»

7 червня у Києві на площі Конституції біля Верховної Ради України відбудеться народний мітинг-протест «Не дамо вкрасти землю!». Він стане завершальним етапом Всеукраїнської акції зі збору підписів проти поспішного впровадження ринку землі в сьогоднішніх умовах. Очікується участь 10-15 тисяч осіб з усіх областей України.
Урядовий квартал стане місцем флеш-мобів і театральних сценок. Зокрема, о 9.00 розпочнеться мовчазний флеш-моб – живий ланцюг від Європейської площі до Верховної Ради. Також мовчазні мітинги проходитимуть під МінАгро, Кабміном, Адміністрацією Президента.
0 9.10 на площі Конституції розпочнеться театралізована акція «Не дамо хапугам від політики з’їсти українську землю!», під час якої буде показано, як високопосадовці поїдають Україну (символом України буде торт –метрова карта України).
О 9.30 на відбудеться флеш-моб «Український базар», під час якого депутати з торгових яток продаватимуть українську землю.
До Верховної Ради цього дня вантажівками привезуть 3 мільйони підписів, зібраних в останні місяці у рамках акції «Не дамо вкрасти землю!», а це понад тисяча коробок.
Також на площі Конституції будуть символічно розміщенні мішки з землею з усіх областей України.
На екрані головної сцени всі присутні зможуть побачити міні-фільм про те, хто поставив 3-мільйонний підпис. Відбудуться телемости з представниками регіонів – Півдня, Сходу, Заходу.
На Печерські пагорби прибуде автопробіг «Не дамо вкрасти землю!», що вже об’їхав усі області України, долаючи по 600-800 кілометрів за добу. Під час мітингу автопробіг їздитиме по всьому урядовому кварталу, озвучуючи вимоги протестувальників.
Зі сцени лунатимуть виступи представників місцевих громад з усіх регіонів, фермерів і селян, що постраждали від земельного рейдерства, учасників АТО, політиків і депутатів.
Фінальною крапкою мітингу буде розгортання на площі перед парламентом великого полотнища із закликом до депутатів – «Не продавайте Україну!»
Керівництву Верховної Ради буде передано Резолюцію народного мітингу та Проект закону про Загальнодержавну програму розвитку земельних відносин в Україні на період до 2025 року.

Похожие пресс-релизы