с помощью сервиса можно бесплатно разместить пресс-релиз вход регистрация

КРИСТАЛБАНК розпочав продаж страхових продуктів online

КРИСТАЛБАНК зробив доступною можливість оформлення страхових продуктів online. Відтепер замовити страхові поліси можливо в режимі 24/7 на корпоративному сайті Банку за посиланням.
Процес онлайн-покупки займає лише кілька хвилин. Для придбання полісу достатньо лише обрати необхідний вид страхування, ввести ідентифікаційні дані та оплатити послугу за допомогою платіжної карти будь-якого банку України.
На сьогоднішній день КРИСТАЛБАНК пропонує три програми online страхування на вибір, а саме: страхування цивільно-правової відповідальності власників ТЗ, туристичне страхування для виїжджаючих за кордон, а також страхування нерухомості (квартири або будинку).
Заощаджуйте свій час та скористайтеся новою пропозицією прямо зараз.

Публичное акционерное общество «КРИСТАЛБАНК» - первый в Украине банк, созданный Фондом гарантирования вкладов физических лиц со статусом «переходного банка» в 2014 году. Начале 2015 года банк потерял статус «переходного банка» и получил полную банковскую лицензию №276 от 29.04.15 на право осуществления всех банковских услуг юридическим и физическим лицам в рамках действующего законодательства Украины.