pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Олені ― в минулому, тепер Санта їздить на автомобілях Bolt

Напередодні Нового року провідна європейська транспортна платформа Bolt спільно з Rockets. Growth R&D уперше запускає локальну рекламну кампанію «Водії Bolt — не олені». Вона проходитиме не тільки в Україні, але і в країнах Східної Європи.

Новорічні свята — чудова нагода згадати про ті цінності, які важливі для кожної людини: про сім’ю та близьких. Bolt теж вирішив використати цей час, щоб нагадати про тих людей, які є дуже важливими для компанії. Саме тому в фокусі новорічної реклами ― водії Bolt, оскільки від їх професіоналізму та харизми головним чином залежить рівень сервісу і з ними найчастіше контактують клієнти.

Рекламна кампанія відштовхується від того, що прогрес не стоїть на місці. Коли стали з’являтися сервіси виклику автомобілів (ще до того, як Bolt прийшов на ринок України), платформам доводилося брати на роботу в якості водіїв майже всіх бажаючих. Зараз вимоги до водіїв і автомобілів є досить високими. Платформа Bolt з’явилася на українському ринку тоді, коли виник стійкий попит на комфортні поїздки, і повністю виправдала очікування клієнтів. Її поява ознаменувала нову еру в галузі транспортних перевезень. Можна сказати, що такий застарілий і незручний спосіб пересування як олені залишився в минулому, а наразі ― комфортабельні авто з люб’язними водіями за кермом!

«Я радий бути причетним до створення першої в нашому регіоні рекламної кампанії Bolt. Ми вирішили розповісти про те, що ми не просто перевозимо вас із пункту А до пункту Б. Ми кожен день робимо все можливе і неможливе, щоб ваші поїздки були найкомфортнішими і найбезпечнішими», ― говорить Сергій Костя, регіональний маркетинг-менеджер Східної Європи.

«Регіональна кампанія для міжнародного бренду такого рівня ― це велика шана та відповідальність одночасно. Щоб усе встигнути, ми увімкнули турборежим. За кілька тижнів ми зробили те, на що іншим агентствам знадобилося б кілька місяців. Головним чином, завдяки команді мрії Bolt», ― сказав Владислав Полонський, CEO Rockets. Growth R&D.

Посилання на відео: https://www.facebook.com/watch/?v=2531839447063942

Інформація про компанію Bolt
Bolt (раніше відома як Taxify) ― провідна європейська платформа для замовлення поїздок. Її мета ― зробити пересування містом більш простим, швидким і надійним.
Компанію Bolt заснував Маркус Вілліг у 2013 році. Вона стала найбільш швидкозростаючою платформою для організації поїздок в Європі й Африці. Її інвестори ― Daimler, Didi Chuxing, Korelya Capital і співзасновник TransferWise Таавет Хінрікус.
У Bolt ― 25 мільйонів клієнтів у понад 35 країнах світу (www.bolt.eu).

Про CEO
Маркус Вілліг ― засновник і CEO компанії Bolt (колишньої Taxify). Він створив платформу в 2013 році у 19-річному віці разом із братом Мартіном, який працював у Skype. Маркус був відзначений у рейтингу Forbes «30 до 30» як наймолодший CEO і засновник мільярдної компанії в Європі.

Похожие пресс-релизы