pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

ЗАТ «СК «Оранта-Життя» провела прес-конференцію у Львові

16 квітня 2008 року страхова компанія «Оранта-Життя» провела прес-конференцію, присвячену початку роботи Західної Регіональної Дирекції Компанії та першим результатам її роботи. Подія відбулась у конференц-залі готелю «Опера», за адресою м. Львів, проспект Свободи, 45.
Прес-конференцію розпочала Наталія Еннс, Заступник Голови Правління ЗАТ «СК «Оранта-Життя». Початком її доповіді став аналіз ситуації на ринку України, яка на разі сприяє розвитку галузі страхування життя. Крім того, пані Еннс розповіла журналістам про компанію «Оранта-Життя»: її акціонерах, основних каналах дистрибуції і стратегічних планах на майбутнє.
Центральною темою обговорення на прес-конференції став початок роботи Західної Регіональної Дирекції Компанії та перші підсумки її діяльності. Керівник цієї Дирекції, Роман Котур у своїй презентації наголосив на тому, що відкрившись у грудні 2007 року, цей підрозділ вже встиг показати чудові результати. Річний план відкриття Управлінь та Відділів у межах Західної Дирекції на 2008 р. було виконано на 80% за перший квартал цього року, в роботу запущено 6 Управлінь та 2 Віддалені відділи, при чому, діяльність Відділу у м. Рівне була настільки успішною, що в березні 2008 року він розвинувся в Управління. Зусилля персоналу Західної Дирекції, спрямовані на виконання планів продажів, також увінчалися позитивними результатами, в лютому-березні 2008 року Західна Дирекція займала 1-е місце за кількістю зібраних премій по Компанії. Окремою темою презентації стала політика Компанії у відношенні рекрутингу, мотивації та навчання страхових агентів. У Дирекції працює Тренінг Центр, який проводить навчання власних агентів та агентів НАСК «Оранта», які продають програми страхування життя. Станом на сьогодні у Дирекції працюють 6 Керівників Управлінь, 11 Керівників Відділів та 67 власних страхових агентів, крім того, керівництво Дирекції планує подвоїти кількість агентів до кінця 2008 року. У Дирекції постійно проводяться мотиваційні конкурси та акції для агентів, за результатами яких вони отримують цінні подарунки та призи.
Ці зусилля не залишаються марними: звання кращого агента компанії «Оранта-Життя» в січні, лютому та березні 2008 р. отримали агенти Львівського Управління.
Пан Котур зауважив, що Західна Регіональна Дирекція розвивається динамічно і має гарну перспективу розвитку на майбутнє. У 2008 році діяльність Дирекції буде спрямовано на залучення і розвиток нових агентів, відкриття нових Управлінь та Віддалених Відділів, виконання встановлених керівництвом планів продаж та відкриття Відділів Компанії у містах-сателітах (з населенням близько 100 тис.) Роман Котур завершив свій виступ, відмітивши, що ситуація у Західному регіоні більш ніж сприятлива для реалізації цих цілей.
У завершенні прес-конференції Олег Сахно, Керівник відділу прямих продажів Компанії висвітлив тему розвитку власної агентської мережі ЗАТ «СК «Оранта-Життя». Олег Володимирович зауважив, що до кінця 2008 року свою роботу розпочнуть Управління «Оранта-Життя» у всіх обласних центрах України. Крім того, планується відкриття 6-ої, Центральної Регіональної Дирекції.
Нагадаємо, що в кінці 2007 року компанія «Оранта-Життя» провела ребрендинг, і разом з тим стала на шлях суттєвих змін, почала розвиток всіх можливих каналів дистрибуції. Головною ціллю Компанії стала побудова власної агентської мережі: з початку 2008 року було запущено в роботу 5 Регіональних Дирекцій, 18 Управлінь і 5 Віддалених Відділів продажів. Крім того ЗАТ «СК «Оранта-Життя» тісно співпрацює з НАСК «Оранта» у питанні реалізації програм страхування життя. Консультаційні центри «Оранта-Життя» функціонують при всіх Дирекціях НАСК «Оранта».

ЗАТ «Страхова компанія «Оранта-Життя» була зареєстрована 26 травня 1998 року. Компанія спеціалізується на наданні повного спектру послуг зі страхування життя. Акціонерами компанії є АТ «Дочірня компанія Банку ТуранАлем «БТА Страхування», Національна Акціонерна Страхова Компанія «Оранта», ДП «МП Інвест» та ЗАТ «Юні-Фінанз».

Похожие пресс-релизы