Перший національний інноваційний форум «Інноваційна доктрина для України»

З 14 до 15 грудня 2007 року в м. Києві відбудеться Перший національний інноваційний форум «Інноваційна доктрина для України», який відбудеться з ініціативи Національного інституту стратегічних досліджень, Національного центру впровадження галузевих інноваційних програм, Українського центру сприяння іноземному інвестуванню, Наукового парку «Київська політехніка», Українського союзу інтелектуальної власності, Української асоціації менеджмент-консультантів, Києво-Могилянської бізнес-школи, Міжнародного інституту урбаністики і регіонального розвитку та інших установ та організацій.

Метою Форуму є узгодження поглядів та поєднання зусиль та можливостей влади, бізнесу, науки та освіти, виробництва, міжнародної спільноти з метою відпрацювання спільного бачення напрямів, принципів, механізмів та перспектив інноваційної політики в Україні.

Вперше формування інноваційної стратегії та політики буде відбуватися у відкритому режимі за участю всіх зацікавлених сторін.

До оргкомітету Форуму увійшли представники Уряду, Президента, провідних наукових та освітніх шкіл, бізнесу, громадськості, авторитетні вітчизняні та іноземні експерти.

Головним заключним документом Форуму буде Інноваційна доктрина для України, яка визначить стратегічні орієнтири та стане підґрунтям національної інноваційної політики.

За детальною інформацією звертайтесь по тел. 8 (044) 541 18 38, по e-mail: [email protected], або на сайті www.ch.kiev.ua Контактна особа – Наталія Дячук.