pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Нагороджено переможців Всеукраїнського конкурсу інноваційних ідей 2011 р

13 квітня 2011 р у м Львові Колегіумом молодих науковців було проведено церемонію нагородження переможців за результатами Всеукраїнського конкурсу інноваційних ідей-2011.

На урочистій церемонії нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу інноваціних ідей-2011 були присутні організатори конкурсу, адміністрація Центру професійної освіти Львівського обласного Центру зайнятості та адміністрація Колегіуму молодих науковців, переможці конкурсу, ініціативна група розробників проектів та представники Львівського центру підтримки соціального підприємництва.
Вів церемонію Голова Правління Колегіуму молодих науковців п. Юрій Банах, який відкривав церемонію зі словами: „Молодь завжди вирізнялась креативністю мислення, а Україні сьогодні особливо потрібно проведення соціальних реформ і реструктуризації технологічного середовища з використанням інноваційних ідей. Тому Колегіум молодих науковців приділяє значну увагу проведенню процесів реструктуризації та підтримки інноваційного потенціалу суспільства. Одним з таких заходів є проведення конкурсу інноваційних ідей і нас тішить, що на Конкурс відгукнулися і прислали роботи учасники з цілої України, як з великих міст, так і з районних осередків.” Юрій Банах наголосив, що основною метою діяльності Колегіуму молодих науковців є не тільки розвиток інноваційного потенціалу українського суспільства, а також активне сприяння залученню інвесторів.
Також до слова було запрошено керівника Центру підтримки соціального підприємництва п. Оксану Порайко, яка роз’яснила присутнім місію і суть діяльності Центру.
Після вручення дипломів, переможцям Конкурсу була надана можливість виступити з коротким описом свого інноваційного проекту.
_____________________________

Про Колегіум молодих науковців

Колегіум молодих науковців є громадською організацією у Львівській області, яка створена молодими вченими, науковцями та дослідниками навчальних закладів та науково-дослідних інституцій Львівщини. Організація проводить конкурси, круглі столи з проблем економіки, семінари та тренінги з підприємництва, економіки підприємств та інноваційних розробок, а також міжнародні конференції з економіки та інновацій.

Секретар Оргкомітету:
Ольга Павлівська
[email protected]

Похожие пресс-релизы