pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Найкращі 8 футболістів Всеукраїнського дитячого футбольного турніру «Шкіряний м’яч - Кубок Coca-Cola» винесуть прапор на фіналь

15 вересня 2011 року в Києві завершився сезон 2010/2011 рр. Всеукраїнського дитячого футбольного турніру «Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola» та оголошено про початок нового сезону.
На стадіоні навчально-тренувального комплексу ім. В. М. Баннікова відбулися останні ігри у середній віковій групі (1998 р. н.). Фінальні турніри у молодшій та старшій вікових групах (відповідно – 1999 та 1997 р. н.) були проведені раніше у Луганську та Львові.
Одразу після нагородження команд-переможців змагань для 13-річних у приміщенні Будинку футболу відбулася прес-конференція, присвячена підведенню підсумків сезону, що минув, та організації проведення турніру «Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola» сезону 2011/2012 рр.
У прес-конференції взяли участь: Андрій Біба, Президент турніру «Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola», Федір Шпиг, Президент Асоціації аматорського футболу України, Жан-Ноель Рейно, Генеральний директор компанії «Кока-Кола Беверіджиз Україна», Олеся Жулинська, Директор зі зв’язків з громадськістю компанії «Кока-Кола Україна», Сергій Глущенко, заступник голови Державної служби молоді та спорту України.
Як повідомив Президент турніру Андрій Біба, у змаганнях сезону 2010/2011 взяли участь близько мільйона дітей, змагалися понад 50 000 команд з практично усіх куточків України. «Це маленький пласт, котрий знаходиться десь знизу величезної піраміди, яка закінчується національною збірною. Ми вже підготували хлопців, котрі грають у молодіжній збірній – брати Пашаєви, Коноплянка, Льопа. Це маленькі паростки. Думаю, завдяки нашим потужним партнерам - концерну Coca-Cola - ми поставимо ці змагання на більш високий рівень», - зазначив Андрій Біба.
«Пам’ятаю початок цих змагань – 65 – 66 рік, коли це було на зовсім іншому рівні, порівняно з сьогоднішньою увагою до цього турніру. Ми з вами провели дуже велику і дуже плідну роботу. Ми хочемо мати національну збірну команду-переможця, для якої потрібно ростити кадри. А кадри йдуть саме з таких змагань, в яких приймає участь велика армія наших українських хлопчиків, які люблять футбол», - сказав керівник ААФУ Федір Шпиг.
Безпосередньо на прес-конференції було офіційно продовжено до 2015р. довгострокову угоду про підтримку турніру світовим брендом «Coca-Cola». Перед журналістами угоду завізували Президент Асоціації аматорського футболу України Федір Шпиг та Генеральний директор компанії «Кока-Кола Беверіджиз Україна» Жан-Ноель Рейно.
«Для нас безперечно це величезна угода, це піднімає авторитет нашого турніру і ми з великим задоволенням приймаємо в нашу команду «Шкіряного м’яча» компанію Coca-Cola», - підкреслив Федір Шпиг.
У свою чергу Жан-Ноель Рейно сказав: «Компанія «Coca-Cola» працює у понад 200 країнах світу та підтримує проекти, спрямовані передусім на розвиток активного, здорового способу життя та захист довкілля. А в Україні це стало частиною нашої соціально-корпоративної відповідальності. Ми надзвичайно пишаємось тим, що підтримуємо такий прекрасний футбольний турнір, як «Шкіряний м’яч». Жан-Ноель Рейно з нетерпінням очікує сезон 2011\2012 і пообіцяв присутнім, що він буде дуже і дуже цікавим. Генеральний директор компанії «Кока-Кола Беверіджиз Україна» також повідомив, що 8 найкращих гравців наступного сезону турніру, обраних з-поміж його учасників авторитетним журі, отримують унікальну можливість винести перед початком фінальної гри УЄФА ЄВРО 2012ТМ прапор однієї з двох команд-фіналістів.
Фінал Всеукраїнських змагань «Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola» став справжнім святом для дітей і дорослих. Глядачі та вільні від ігор юні футболісти спостерігали за запеклими змаганнями фінальних матчів та активно вболівали за команди, що в цей час грали. Коментував події на футбольному полі та вів церемонію нагородження відомий спортивний коментатор, заслужений артист України Петро Мага. Переможцем турніру «Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola» для дітей 1998 р.н. стала команда загальноосвітньої школи №73 м. Львова (тренер – Тарас Ткачик). У матчі за перше місце вона здолала команду Олександрійского колегіуму (м. Олександрія, Кіровоградська обл.) з рахунком 3:1. У грі за 3-тє місце команда загальноосвітньої школи-інтернату м. Володимир-Волинський Волинської обл. з рахунком 1:0 перемогла ЗОШ №5 м. Конотоп Сумської обл.. Усі учасники турніру отримали від організаторів та партнерів турніру дипломи та пам’ятні подарунки, а кращі гравці команд – футбольну екіпіровку збірної України. Переможці турніру були також нагороджені спеціальними кубками та медалями ААФУ.

Довідка:
Всеукраїнський дитячий турнір з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч» розпочав свою історію у 1965 році. За роки його проведення мільйони юних футболістів стали активними учасниками змагань. Для багатьох українських футболістів, зокрема Сергія Реброва, Турнір дав початок спортивній кар’єрі.
У 2010 році близько 80% українських шкіл взяли участь у Турнірі – це 50 000 команд та понад 750 000 дітей віком 11-13 років.
Мета Турніру - зміцнення здоров’я дітей та підлітків, залучення їх до регулярних занять спортом, організація фізкультурно-оздоровчої і виховної роботи в загальноосвітніх школах, виявлення здібних футболістів, популяризація та розвиток футболу.
З 2010 року партнером змагань став світовий бренд «Coca-Cola», відтак турнір має офіційну назву «Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola».

Компанія «Coca-Cola» - світовий лідер з виробництва популярних безалкогольних напоїв. Вже понад століття Компанія випускає найрізноманітніші напої, що стали частиною щоденного раціону мільйонів людей у всьому світі.
Понад 500 торгових марок Компанії продаються у 206 країнах світу.
Одним із напрямків громадської роботи компанії «Coca-Cola» в Україні – це підтримка громадських заходів, спрямованих на розвиток активного способу життя. Прикладом таких проектів Компанії у рамках її соціальної відповідальності є турнір «Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola».

Похожие пресс-релизы