pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

В ДПА України відкрилась виставка творчих робіт переможців Всеукраїнського конкурсу “Податки очима дітей-2008”

25 вересня 2008 року в Державній податковій адміністрації України відбулося урочисте відкриття виставки «Податки очима дітей». Почесне право перерізати червону стрічку надали – заступнику голови ДПА Сергію Лекарю та першому віце-президенту Асоціації платників податків України, генеральному директору АППУ Василю Матійчику.
Нагадаємо, співорганізаторами конкурсу є Державна податкова адміністрація України, Асоціація платників податків України та Центральна Рада Всеукраїнської профспілки працівників органів ДПС України.
Метою конкурсу є формування податкової культури у підростаючого покоління - майбутніх платників податків.
На виставці були представлені найкращі роботи конкурсантів : художні та літературні твори, вироби декоративно-прикладного мистецтва. Оригінальністю вразили роботи Аріни Богомельчук «Мудрість податкової сови», Сусанни Торосян «Мудра людина та, що на податки чесна», Вікторії Попової «Сплата податку – країна в достатку», та ін.. На особливу увагу заслуговує виріб декоративно-прикладного мистецтва «Податкове дерево» Катерини Шишко. Ця робота відзначена в номінації «Майстерність виконання» (розпис в стилі Трипільскої культури).
«В цьому залі зібралися люди, які безпосередньо причетні до організації та успішного перебігу конкурсу. Від імені організаторів хочу подякувати всім партнерам за інвестування в наше майбутнє – дітей. Радісно усвідомлювати, що керівництвом Державної податкової адміністрації підписані відповідні документи про наступний конкурс «Податки очима дітей – 2009». Запрошуємо всю українську громаду приєднуватися до конкурсу: дітлахам – в ролі учасників, державним і громадським діячам, а також бізнесменам – в ролі партнерів, вчителям та батькам – в ролі наставників…» - зазначив перший віце-президент Асоціації платників податків України Василь Матійчик.
Проведення конкурсу було б неможливим без фінансової та технічної допомоги спонсорів. Заступник Голови ДПА України Сергій Лекарь вручив відзнаку ДПА України першому віце-президенту Асоціації платників податків України Василю Матійчику та Подяки партнерам конкурсу: ГК «Фокстрот», видавництву «А-ба-ба-га-ла-ма-га», юридичній фірмі «Магістри», ГК «Віді-груп», ВД «Фактор», ТОВ «Укрзолото» та ін...

Відділ комунікацій
Асоціації платників податків України
Тел. 498-60-56

Похожие пресс-релизы