pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Фонд Ігоря Янковського творчо привітав ветеранів України із Днем Перемоги

11 травня 2013 року, з нагоди святкування 68-річниці Дня Перемоги, Всеукраїнський благодійний фонд Ігоря Янковського «Ініціатива заради майбутнього» привітав ветеранів Великої Вітчизняної війни святковим стилізованим авторським концертом за участю «співучого льотчика», народного артиста України Володимира Талашко у дуеті з Іриною Сказіною.

На початку музикально-поетичної частини, прозвучали привітання ветеранів Великої Вітчизняної війни від організаторів свята — Всеукраїнського благодійного фонду Ігоря Янковського «Ініціатива заради майбутнього», зокрема, від Президента фонду, Юрія Миколайовича Мироненка.

Вітаючи численних гостей заходу, Юрій Миколайович зачитав звернення Голови Наглядової Ради ВБФ «Ініціатива заради майбутнього», Ігоря Миколайовича Янковського: «Сьогодні, коли весь світ святкує День Великої Перемоги, для мене велика честь бути поряд з вами! Майже 70 років тому жорстока війна забрала життя мільйонів, безжалісно зруйнувала міста та скалічила мільярди людських доль. І немає сьогодні у світі жодної людини, котра б в цей день не схилила голову в пам'ять про загиблих воїнів та мирних жителів. Шановні ветерани, ваша сила волі та життєвий приклад вчать нас сміливо долати перешкоди й не боятися проблем. Ми схиляємося перед вашою мудрістю та життєлюбством. Я щиро поділяю вашу віру в майбутнє України, її сильного та вольового народу, котрий гордо здобув Велику Перемогу та доніс її у свої сім'ї , відродив нашу могутню країну. Саме завдяки вам сьогодні ми живемо в новій незалежній Україні, будуємо життєві плани та виховуємо дітей. Для нас - ви справжній символ мужності, відваги та відданості своїй державі. Я щиро пишаюся вами й дивлюся з упевненістю в майбутнє!»

У промові до присутніх гостей, Тетяна Арсеніївна Скирда, завідуюча Філією Київського національного музею російського мистецтва «Дитяча картинна галерея» («Шоколадній Будинок»), подякувала організаторам заходу - Всеукраїнському благодійному фонду Ігоря Янковського «Ініціатива заради майбутнього» та висловила глибоку подяку воїнам-ветеранам, які мужньо вибороли таку бажану перемогу й хоробро вистояли п’ять тяжких років війни.

Гостинна «Біла зала» легендарного «Шоколадного будинку» зібрала в цей день в своїх оновлених стінах шановних гостей від Київської міської організації ветеранів України, районних організацій ветеранів Києва, представників Київського міського палацу ветеранів, представників Будинку ветеранів сцени ім. Н. Ужвій, подарувавши не лише бажану травневу мистецьку зустріч сучасності із спогадами минулого, але й чудову нагоду творчого спілкування давнім друзям та фронтовим товаришам.

Впродовж святкової зустрічі для гостей заходу звучали легендарні пісні військових років у виконанні народного артиста України Володимира Талашко та заслуженої артистки України Ірини Сказіної. Під мелодію знаменитих «Землянки», «Катюші», «Смуглянки» та військових романсів, майоріли на екранах кадри з фільму «В бій ідуть одні старики», натхненні та схвильовані ветерани піднімались на сцену аби зачитати власні вірші, заспівати пісню. На жаль, роки невпинно минають, і з плином часу літнім ветеранам не так вже й часто вдається бачитися із своїми фронтовими друзями та колегами, відвідувати культурологічні заходи.

«Сивина безжалісно торкається волосся ветеранів, але окрилена музикою та віршами душа, як в молоді роки, злітає птахом в небо, ввись!» - по завершенню свята, гостей чекало стилізоване частування, як своєрідна «подорож у молоді роки» та цікаве знайомство із відбудованими інтер’єрами легендарного 112-річного «Шоколадного будинку».

Святкова подія, організована за ініціативи та підтримки Всеукраїнського благодійного фонду Ігоря Янковського «Ініціатива заради майбутнього» стала черговим заходом у низці добрих справ молодої доброчинної спільноти, подарувавши незабутні спогади літнім ветеранам, справжнім героям, відважно та самовіддано виборовшим свободу та незалежність людства у далекому 1945-у році.

З кожнім роком ми вшановуємо пам'ять героїв-ветеранів, увіковічуючи спогадами їхні імена. Герої йдуть у небуття, але їх слава та здобутки залишаються гордим нащадкам.
Слава героям Великої Вітчизняної війни!
Пам’ятаємо та шануємо!

________________________________________

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ФОНД

Всеукраїнський благодійний фонд Ігоря Янковського «Ініціатива заради майбутнього»
є благодійною організацією, що на засадах добровільності об’єднала однодумців, які спрямовують свої зусилля на створення та реалізацію доброчинних культурологічних та освітніх проектів й програм в Україні.

Мета ВБФ «Ініціатива заради майбутнього» - разом з однодумцями підтримувати талановиту творчу молодь, сприяти створенню у державі гуманного висококультурного суспільства.

Ключові напрямки діяльності Всеукраїнський благодійний фонду «Ініціатива заради майбутнього»:
Освітньо-наукові програми, в рамках здійснення яких Фонд прагне сприяти розвитку науки та культури, надавати допомогу молодим вченим, студентам та обдарованим дітям.

Історико-культурні програми націлені на охорону і збереження щедрої культурної та духовної спадщини України і світу, поліпшення історико-культурного середовища, відродження пам'яток історії та культури.

Медично-реабілітаційні програми покликані пропагувати здоровий спосіб життя, сприяти вдосконаленню системи охорони здоров'я, розвитку масової фізичної культури, спорту і туризму, а також спрямовують доброчинні кошти на сприяння соціальній реабілітації малозабезпечених, безробітних, інвалідів війни, бойових дій, ветеранів військової служби та інших осіб, які потребують піклування.

Екологічно-природничі програми, спрямовані на захист природно-заповідного фонду України та розвиток природоохоронної справи.

Всеукраїнський благодійний фонд «Ініціатива заради майбутнього» відкритий для співпраці з кожним, хто розділяє цілі та прагнення організації, та щиро бажає зробити свій власний внесок у загальнодержавну справу розвитку доброчинності в Україні.

За додатковою інформацією про діяльність Фонду, будь ласка, звертайтеся до Інформаційної служби:

Тел.: +380 44 459 0304;
Факс: +380 44 459 0305;
Моб.: +380 97 221 2578
E-mail: [email protected]

Похожие пресс-релизы