pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Фонд Ігоря Янковського на 70-му Каннському кінофестивалі вдруге організовує бізнес-ланч «Meet Ukrainian Producers!»

З 17 по 28 травня 2017 року у Франції відбудеться ювілейний Каннський міжнародний кінофестиваль, де Україна буде представлена власним павільйоном на професійному майданчику – кіноринку Marche du Film. Організаторами цьогорічного павільйону виступили Державне агентство України з питань кіно, КМФК «Молодість», Українська Кіноасоціація, Асоціація Кіноіндустрії України, Асоціація продюсерів України та Всеукраїнський благодійний фонд Ігоря Янковського «Ініціатива заради майбутнього».
21 травня Фонд Ігоря Янковського та Громадська організація «Ініціатива заради майбутнього» разом з Держкіно України вже другий рік поспіль на Каннському кінофестивалі проведуть бізнес-ланч для професіоналів кіноіндустрії «Meet Ukrainian Producers!».
«Під час минулорічного Каннського кінофестивалю Фонд Ігоря Янковського вперше організував бізнес-ланч «Meet Ukrainian Producers!» який мав великий успіх серед українських та закордонних продюсерів. Українським кіно зацікавились продюсери та режисери з Франції, Італії, Німеччини, Литви, Польщі, Сербії тощо. Як результат – цього року в Україні вже почали реалізовуватися проекти у копродукції з європейськими продюсерами. Таке неформальне спілкування допомагає нашим режисерам заводити корисні знайомства та залучати до вітчизняного кінопроцесу партнерів з-за кордону», - розповів представник Благодійного фонду Ігоря Янковського «Ініціатива заради майбутнього» Тагір Імангулов.
До того ж, цього року Фонд знов профінансував поїздку до Канн для участі у секції Short Film Corner і демонстрації своїх короткометражних фільмів на Каннському кіноринку групі молодих українських режисерів з об’єднання Сучасне українське кіно (СУК), які вже встигли зарекомендувати себе на Батьківщині.
«Ukraine Is Your Destination» - саме такий слоган прикрашатиме український павільйон. В рамках кінофестивалю українська делегація зробить презентацію «Discover Ukraine» - представлення нашої країни іноземним партнерам як кінематографічної локації з оновленим законодавчим середовищем, арсеналом сучасних сервісів та виробничих потужностей. Також, відбудуться презентації міжнародного фестивального руху в Україні.
Фільм українського режисера Сергія Лозниці став одним із 18 учасників головного конкурсу 70-го Каннського кінофестивалю. Картину створено у співробітництві кінокомпаній України, Франції, Німеччини, Литви, Нідерландів та Росії. Задля популяризації української кіногалузі Держкіно України розповсюджуватиме каталог українських фільмів для міжнародної дистрибуції й участі в міжнародних фестивалях, а також інформаційні матеріали щодо виробничого потенціалу України.
Благодійним фондом Ігоря Янковського та Громадською організацією «Ініціатива заради майбутнього» організовано багато успішних ланчів та неформальних зустрічей на міжнародних кінофестивалях: у Берлині, Парижі, Будапешті, Лондоні тощо. Завдяки Організації, молоді українські режисери познайомились із закордонними продюсерами, а головне – все частіше з’являються проекти у копродукції. Адже для Ігоря Янковського головною метою – є показати талановиту молодь України, культурну та історичну спадщину, розвивати українське кіно, а також знайомити європейську та світову аудиторію із нашою країною.

Тел.: +380 44 459 0304;
Факс: +380 44 459 0305;
E-mail: [email protected]
web: www.iff-charity.org
ВБФ ІГОРЯ ЯНКОВСЬКОГО
«ІНІЦІАТИВА ЗАРАДИ МАЙБУТНЬОГО»
БЦ "Горизонт Парк" корп. 1, 5 поверх
вул. Амосова, 12, м. Київ, 03680, Україна

Похожие пресс-релизы