Виставка «франчайзинг» — головна подія осені для українського франчайзингу

14 листопада у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» розпочала свою роботу третя міжнародна спеціалізована виставка «Франчайзинг 2007», організатором якої виступає компанія «Євроіндекс». Виставка проходить за підтримки Українського союзу промисловців і підприємців, Українського фонду підтримки підприємництва та Української асоціації франчайзингу.
В Україні продовжує зростати інтерес до франчайзингу як одного з найефективніших шляхів організації власної справи. Відзеркалюючи ринкові процеси, цього року збільшились й основні показники виставки «Франчайзинг» — майже на 40% виросли чиста площа експозиції, що складає 800 кв. м, та кількість представлених франшиз: компанії-учасниці демонструють понад 60 брендів з України, Великобританії, Греції, Німеччини, Росії та США. Серед них:
• магазини одягу, взуття, меблів: Antonio Biaggi Ukraine, Columbia, FINN FLARE, FootTerra, O’Neill, REPORTER, SAVAGE, SELA, «Джинси Суперціна», меблева фабрика «Модерн», «Монарх», «Паркетний світ», «СПОРТЛАНДІЯ», «Експедиція»;
• супермаркети: SPAR, «Наш край»;
• фаст-фуди та піцерії: «МакСмак», «Папа Джонс», «Піцца Парк», «Челентано»;
• послуги: ChipsAway, Crestcom International Building, EXCON, ING Bank, LARSON&HOLZ та інше.
Світовий центр франчайзингу, який об’єднує 17 іноземних франшиз, що зацікавилися українським ринком, організовано компаніями TeamVision та World Franchise Associates на стенді Української асоціації франчайзингу.
Програми сприяння розвитку середнього й малого бізнесу, послуги для франчайзингу представляють консалтингові компанії та громадські організації, що сприяють підприємництву.
Майданчиком для живого спілкування стануть заходи виставкової програми. Франчайзі-початківці на заняттях Франчайзингої школи, що вже вдруге відкриє свої двері на виставці, зможуть дізнатися про теоретичні та практичні засади франчайзингу з доповідей відомих українських та закордонних фахівців.
Досвідчені франчайзери та фахівці цієї галузі на конференціях і семінарах обговорюватимуть нагальні проблеми франчайзингу в Україні. Усі зацікавлені відвідувачі та учасники виставки зможуть взяти участь у роботі круглого столу «Перспективи розвитку підприємництва».
Як і минулого року, серед учасників виставки буде проведено рейтинг «Франчайзингові мережі в Україні». Переможці визначатимуться у наступних номінаціях: «Найбільша мережа», «Найнародніша мережа», «Найшвидше зростаюча мережа», «Найшикарніша мережа», «Найдоступніша мережа», «Найнаполегливіший іноземець».
Ми сподіваємось, що виставка «Франчайзинг» стане не лише місцем для пошуку та формування партнерських угод, але й сприятимете подальшому розвитку і популяризації франчайзингового підприємництва в нашій країні.
Найповнішу інформацію про заходи виставки та поточні події ви завжди отримаєте у прес-центрі, а також в Інтернеті на сайті www.franchising.euroindex.ua
Контактна особа: Марина Клішина, PR-менеджер, компанія «Євроіндекс», e-mail: [email protected], тел.: (044) 461-9303 або 537-0671 (прес-центр на виставці).