pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Близько 2 000 тисяч глядачів відвідали фестиваль українського кіно на Вінничині.

5 грудня 2009 року на Вінничині завершився перший в Україні фестиваль українського кіно,який став можливим завдяки підтримки Української кіно фундації, компанії Nemiroff, Вінницької ОДА, та Фонду «Україна 3000». Вінницькі глядачі першими мали змогу ознайомитись з роботами українських класиків і молодих режисерів та поспілкуватися з зірками сучасного українського кіно.

Фестиваль на Вінниччині – перший крок партнерів до глибокого, комплексного знайомства українців із роботами режисерів-співвітчизників. Кращі роботи українського кінематографу, як класичні, так і сучасні були представлені українським глядачам у трьох містах: Вінниці, Немирові та Гайсині і викликали не аби яку зацікавленість у глядачів, яких зібралось близько 2 тисяч. Жваві дискусії та вільне спілкування молодих режисерів Артема Сухарєва, Микити Ратнікова та Дмитра Сухолиткого-Собчука з публікою під час творчих вечорів, створили атмосферу повного взаєморозуміння. Проект був соціальним, тому всі охочі могли безкоштовно отримати квитки в касах кінотеатрів та потрапити на покази.

«Проведення фестивалю українського кіно в Вінниці – це історична подія, яка дуже важлива як для України, так і для українців. Саме на цьому етапі вкрай необхідно підтримати молодих режисерів і надати друге дихання класичним творам українських класиків. Я вдячний партнерам за те, що вони роблять добру справу, відроджуючи національне кіно, яке є дзеркалом нації і гідно представляють його на міжнародному рівні», - заявив голова Вінницької обласної державної адміністрації Олександр Домбровський.

Серед гостей, які відвідали офіційне відкриття 3 грудня були такі зірки, як Ольга Сумська та Віталій Борисюк, Олеся Жураковська, Лариса Кадочнікова, Роман Балаян, Олексій Богданович, Руслана Писанка. Головним гостем відкриття стала пані Катерина Ющенко.
Компанія Nemiroff має великий досвід реалізації соціальних проектів. Один із найзначніших проектів компанії – соціальна програма «Українське кіно у світі», яка реалізується спільно з Українською кінофундацією. Ця програма почала діяти у 2008 році й за цей час на найбільш знакових кінофорумах та кіноринках представлено близько 20 повно- та короткометражних робіт українських режисерів. Українське кіно уже побачили та оцінили кіноексперти та глядачі Берлінського, Канського та Міжнародного Московського кінофестивалів. Наш кінематограф був представлений фестивалями в Германії, Польщі, Росії, Франції.

«Основне завдання фестивалю українського кіно на Вінниччині – популяризація та просування вітчизняного кіно. Ми вважаємо, що кіномистецтво – це дзеркало душі нації. Саме екранізація ситуацій, персонажів, образів дає можливість зі сторони подивитись на те, що відбувається, оцінити не тільки роботу режисера, але і дух народу, обставини, які його створюють. Сьогодні ми даємо можливість усім вінничанам безкоштовно подивитись українські кінострічки і не просто оцінити талант та уміння своїх співвітчизників, але й подивитись зі сторони на щедру душу нашого народу, відображену у стрічках», - заявив президент і голова Ради директорів компанії Nemiroff Олександр Глусь.

***
Довідка:
Nemiroff Холдинг — соціально відповідальна компанія, яка надає особливого значення реалізації соціальних та благодійних програм та виступає організатором і спонсором проектів міжнародного рівня в областях спорту, культури, моди тощо.
Спільно з Українською кінофундацією компанія Nemiroff реалізує соціальну програму “Українське кіно у світі”. Серед проектів, реалізовані в рамках програми: участь українського кіно в провідних світових кінофорумах (Канський кінофестиваль, Berlinale, Московський міжнародний кінофестиваль); проведення фестивалів українських фільмів в Польщі, в Парижі, Німеччині, тощо.
Міжнародний бренд Nemiroff підтримує знакові проекти сфери культури: гастролі в Україні Роберта Планта, Джо Кокера, Лені Кравіца, Дейва Гехена (Depeche Mode), гуртів Deep Purple та DIO, інших видатних музикантів.
У світі моди та світського життя компанія Nemiroff відома як генеральний спонсор та організатор «Lex Fashion Nemiroff — Тиждень моди в Москві», ІІ-го Міжнародного фестивалю моди “Київський подіум” (у його рамках пройшов показ ретроколекції всесвітньо відомого кутюр'є Пако Рабанна), показу колекції Ж-П. Готьє, присвяченій Україні, у рамках Тижня високої моди в Парижі тощо.
На рахунку компанії — спонсорство серії знакових поєдинків у світовому професійному боксі; ралі-рейдів позашляховиків Nemiroff Trophy; турнірів з армрестлінгу Nemiroff World cup. Компанія Nemiroff підтримує молодих спортсменів, турбується про розвиток вітчизняного спорту, спільно з Фондом братів Кличків реалізує національну соціальну програму “Спортивну Україну будуємо разом!”

Українська кінофундація - створена під егідою Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000» у жовтні 2007 року. Її основне завдання – ознайомлення закордонних кінопрофесіоналів та публіки з класичними та найновішими українськими фільмами, популяризація українського кіно в світі. Головні цілі діяльності Української кінофундації – формування іміджу країни за кордоном, покращення конкурентної здатності українського кіно на світовому ринку, полегшення доступу українським кінопрофесіоналам до міжнародного ринку, сприяння відкриттю нових ринків для українських фільмів, збільшення дистрибуційних можливостей для українських фільмів, накопичення та поширювання власного досвіду.

Похожие пресс-релизы