pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

27 лютого 2015 року компанія «Данфосс ТОВ» прийняла учасників VІІ-го Всеукраїнського з’їзду викладачів з опалення

27 лютого за організації компанії «Данфосс ТОВ» відбувся VІІ-й Всеукраїнський з’їзд викладачів з опалення. У ньому взяли участь завідувачі кафедр та викладачі з 10 провідних навчальних закладів України, які викладають дисципліни, пов’язані з опаленням, теплопостачанням та енергоефективністю.

Перед викладачами виступив Віктор Пирков к. т. н., доц., член ТК «Інженерні системи та споруди» та ТК «Енергоефективність» Мінрегіонбуду та ЖКГ України, заст. ген. директора з наукової роботи «Данфосс ТОВ». У ході з’їзду розглянуті наступні питання:
1. Готовність ВНЗів до підготовки фахівців для реалізації державних задач - термомодернізації будівель, застосування альтернативних джерел енергії, сертифікації фахівців з енергоефективності;
2. Виокремлення інженерних спеціальностей у напрямок «Інженерія будівництва»;
3. Впровадження європейських норм та стандартів з опалення, вентиляції та кондиціонування при підготовці фахівців.
У ході зустрічі менеджер з маркетингу та маркетингових комунікацій відділу «Теплопостачання» «Данфосс ТОВ» Марина Тропак провела презентацію системи Danfoss Learning для підготовки фахівців. Також відбулось обговорення положень та тематик Всеукраїнського конкурсу дипломних проектів 2015. Наприкінці з’їзду учасники розглянули концепцію книги для студентів та фахівців «Опалення в прикладах. Роботоздатність та енергоефективність систем».

Довідка:
Компанія Danfoss – великий промисловий концерн Данії; лідер у розробці, виробництві, продажах та обслуговуванні механічних та електронних компонентів і рішень. Бізнес-напрями компанії: теплопостачання, холодильне обладнання, приводна техніка.
Danfoss – соціально ориентирована компанія, що вкладає ресурси та сили у зберігання климату та енергетичних ресурсів планети.
"Данфосс ТОВ" – український підрозділ Danfoss – наслідує принципи Danfoss і реалізує продукцію високої якості на українському ринку з 1997 року.

Контакти:
[email protected]
www.heating.danfoss.ua
Тел.: +38 044 461 87 02

Похожие пресс-релизы