pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

В ОТП Банку приріст гривневих вкладів підприємств за перше півріччя 2015 року склав 56%

У 2-му кварталі 2015 року портфель гривневих депозитів корпоративних клієнтів в АТ «ОТП Банк» збільшився на 1,18 млрд грн. Таким чином, динаміка депозитного портфеля підприємств у національній валюті за квартал склала +24%. З початку року приріст гривневих вкладів юросіб в ОТП Банку склав 2,17 млрд грн (+56%), що є вельми позитивним результатом, враховуючи нестабільну економічну ситуацію в країні.
«Ми сприймаємо отриманий притік вкладів підприємств, насамперед, як знак довіри корпоративних клієнтів до ОТП Банку. Зі свого боку, ми послідовно закладаємо в основу наших взаємин з клієнтами принципи клієнтоорієнтованості та партнерства. При цьому ми прагнемо, аби заявлений принцип партнерства був наповнений реальним, дієвим змістом. Ми розробляємо спеціальні тарифні пакети, впроваджуємо нові продуктові рішення, розширюємо сервісну підтримку. Крім того, ОТП Банк продовжує активно надавати фінансування українським підприємствам, серед яких як існуючі, так і нові клієнти, тим самим підтримуючи національну економіку країни в цілому», - зазначила Алла Бініашвілі, член правління ОТП Банку, яка очолює корпоративний бізнес.
Нагадаємо, нещодавно ОТП Банком були представлені нові сервісні пропозиції для корпоративних клієнтів. Зокрема, для підвищення швидкості обробки платежів і надання підприємствам більшої автономності в управлінні фінансовими потоками, ОТП Банк здійснює впровадження механізму автоматичного проведення платежів у системі клієнт-банк «OTP Online». Ще однією сервісною новинкою став тарифний пакет «Технічна підтримка», що надає клієнтам пріоритетне обслуговування в рамках роботи із системою дистанційного банкінгу клієнт-банк «OTP Online».
Детальніше про пропозиції ОТП Банку для корпоративних клієнтів можна дізнатися на сайті банку.

Публічне акціонерне товариство «ОТП Банк» - один з найбільших вітчизняних банків, визнаний лідер фінансового сектора України. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу. На українському ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально відповідальної, надійної і стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Його стовідсотковим власником є найбільший угорський банк OTP Bank Plc.
В Україні АТ «ОТП Банк» виступає флагманом банківської групи ОТП, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «ОТП Факторинг Україна», ТОВ «КУА «ОТП Капітал» та ТОВ «ОТП Лізинг».
Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах Facebook, Vkontakte, Twitter і YouTube.

Похожие пресс-релизы