pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Компанія "Данфосс ТОВ" в особі В.Пиркова взяла участь у круглому столі "Опалювальний сезон 2014-15: в умовах "газової війни"?"

В. Пирков: В умовах енергетичної кризи України важливим є реалізація усіх можливостей скорочення енерговтрат на шляху від споживача енергії до її виробника.

Віктор Пирков, заступник генерального директора з наукової роботи компанії "Данфосс ТОВ", член технічних комітетів з нормування при Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України взяв участь у круглому столі на тему "Опалювальний сезон 2014-15: в умовах "газової війни"?", що є частиною соціально-інформаційного проекту "Від енергоефективності – до енергонезалежності", що відбувся 22 жовтня 2014 року у конференц-залі "Першого Національного" каналу України.

У ході доповіді В. Пирков зазначив: "В умовах енергетичної кризи України важливим є реалізація усіх можливостей скорочення енерговтрат на шляху від виробника до споживача енергії. Ми повинні вийти з теперішньої скрутної ситуації більш досконалими та енергоефективними й не наробити незворотних помилок, таких як, наприклад, перехід на індивідуальне теплозабезпечення, необдумане застосування електроенергії та альтернативних джерел енергії для теплозабезпечення будівель. Ефект будь-яких заходів з підвищення енергоефективності сьогодні оцінюють за гармонізованими до європейських стандартів сучасними українськими будівельними нормами та стандартами.

Одним з ключових аспектів підвищення енергоефективності систем централізованого теплопостачання та систем опалення є забезпечення їх автоматичного регулювання на різних рівнях – у квартирі, у будівлі, у джерелі теплопостачання. На рівні квартири здійснюють автоматичне регулювання температури приміщень терморегуляторами на опалювальних приладах. На рівні будівлі здійснюють автоматичне гідравлічне балансування стояків та приладових віток. Окрім того, здійснюють автоматичне обмеження надлишкового енергоспоживання в індивідуальному тепловому пункті будівлі. На рівні джерела енергії здійснюють автоматичне регулювання відпуску теплоти за погодними умовами з відповідною корекцією на рівні будівлі. Комплексний перехід на автоматичне регулювання систем забезпечує скорочення енергоспоживання на 30…40 %. За такої модернізації систем й утеплення будівлі – заощадження енергії становить 50…60 %".

Довідка:
Компанія "Данфосс ТОВ" (Україна) є українським підприємством з 100% іноземним капіталом. Вона створена у 1997 році і реалізує продукцію датського концерну Danfoss A/S – світового лідера в області енергозбереження. Danfoss пропонує енергозберігаюче обладнання для обліку та регулювання енергоспоживання, а також холодильне обладнання і автоматику для комерційного і промислового застосування.

Контакти:
[email protected]
www.heating.danfoss.ua
Тел.: +38 044 461 87 02

Похожие пресс-релизы