pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Впроваджений центр обробки викликів в страховій компанії «Універсальна»

Компанія «Національні Електронні Комунікації» (NATEC) повідомляє про закінчення впровадження Центра обробки викликів у ВАТ «Страхова компанія «Універсальна».

Спеціалісти компанії NATEC розробили й впровадили проект CallCenter, в якому комунікаційною платформою є універсальна мультимедійна система NEC NEAX 2000IPS. Для автоматизації обслуговування контактів у проектах «Медассистанс», «Техассистанс», «Інформаційна лінія» було впроваджено програмне рішення на основі продукту WideCoup Telemarket, який дозволить забезпечити облік звернень застрахованих осіб, нозології страхових випадків і облік сум використаних покриттів. Надання оператору у момент дзвінка картки клієнта з необхідними даними, оперативний пошук відповідної мед установи та іншої інформації, істотно зменшать час на обслуговування дзвінків та підвищать інформативність консультацій чергових лікарів контакт-центру «Універсальної». Фахівці контакт-центру «Універсальної» також мають можливість отримувати оперативну інформацію з моніторингу звернень застрахованих осіб.

«Наша компанія завжди працювала над вдосконаленням якості обслуговування клієнтів. Дане обладнання та програмне забезпечення надасть компанії можливість планувати навантаження так, щоб жодне звернення клієнта не залишилось без відповіді та зробить спілкування клієнтів з «Універсальною» ще комфортнішим» - зазначила в.о. Директора контакт-центру страхової компанії «Універсальна» Катерина Фастиковська.

WideCoup Telemarket інтегрований з АТС NEC NEAX 2000IPC Головного офісу «Страхова компанія «Універсальна» в м. Київ.

Генеральний директор NATEC Сергій Володимирович Половніков прокоментував: «Наша компанія давно і успішно працює з учасниками страхового ринку. Ми розуміємо задачі наших клієнтів і швидко можемо їх вирішити. Впевнений, що центр обробки викликів у страховій компанії «Універсальна», буде ефективним рішенням і виправдає зроблені інвестиції».

Компанія «Універсальна» входить в десятку лідерів страхового ринку України і пропонує послуги у 35 видах страхування. Регіональна мережа страхової компанії налічує понад 230 точок продажу по всій Україні. За результатами міжнародного конкурсу «MasterCard Банк року», «Універсальна» обрана «Страховою компанією 2007 року» та увійшла в трійку серед СК у 2008 році.

Компанія «Національні Електронні Комунікації» є постачальником телекомунікаційних рішень, партнером NEC Corporation в Україні і розробником великого спектру програмних продуктів для створення центрів обробки дзвінків, білінгових систем, систем автоматизації телемаркетингу і контролю обробки контактів.

www.natec.ua

http://www.rd.natec.ua/news/news/2009-02-05-0.aspx

Похожие пресс-релизы