pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Action Data Group поділиться досвідом з побудови та використання онлайн-панелей

Тема онлайн-досліджень, а точніше – використання онлайн-панелей для проведення Інтернет-опитувань на сьогодні вже далеко не нова. Компанії все активніше замовляють онлайн-опитування у власників панелей, кількість яких потроху зростає, хоча якісних онлайн-провайдерів в Україні можна полічити на пальцях однієї руки.

Не бажаючи стояти осторонь, спеціалісти компанії Action Data Group деякий час тому розробили й впровадили свою панель, зібрали базу респондентів. Але попередньо був проведений аналіз вже існуючих панелей на предмет негативних та позитивних рис та властивостей.

Поділитися цим досвідом спеціалісти компанії планують на ХІ міжнародній конференції Маркетинг в Україні, яка відбудеться 21-22 жовтня у Києві. Тема чергової конференції – Нові технології у маркетингу.

Доповідь компанії Action Data Group про досвід використання онлайн-опитувань розраховано на як на фахівців та керівників компаній, що планують розробляти власні панелі, так і на тих, хто готовий замовляти онлайн-дослідження у інших операторів.

У своїй запланованій доповіді, побудованій на основі знайденої та проаналізованої інформації та на основі отриманого досвіду (побудова панелі, набір бази респондентів та проведення опитувань), доповідачі компанії Action Data Group коротко розкриють такі теми:

- стан онлайн-досліджень в Україні;

- можливості застосування онлайн-панелей;

- переваги і недоліки використання своєї панелі або замовленої у іншого оператора;

- перші кроки у побудові та використанні власної панелі;

- ознаки якісної панелі.

Повна доповідь буде опублікована на сайті компанії по закінченні конференції та надіслана через сервіс новинних розсилок (http://actiondatagroup.com/ua/news/subscr.php) або через канал RSS (http://actiondatagroup.com/ua/rss.php)

Докладніше про саму конференцію читайте на відповідній сторінці УАМ - http://uam.in.ua/ukr/news/1231/

Похожие пресс-релизы