pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Марк Джейкобс створить дизайн для DIET COKE

Сьогодні Diet Coke - №1 в світі продажу дієтичних безалкогольних напоїв - має честь повідомити, що провідний дизайнер, Марк Джейкобс, був обраний в якості креативного директора на 2013 рік. Талановитий дизайнер буде співпрацювати з брендом протягом року та створить колекцію пляшок та баночок на честь 30-літнього ювілею легендарної низькокалорійної Diet Coke.
Марк Джейкобс привнесе своє унікальне бачення бренду – його колекція буде створена у стилі трьох модних десятиліть, які мали значний вплив на самого Марка та на сучасну моду вцілому - 70-ми, 80-ми та 90-ми. Натхненний цими трьома десятиліттями, вишуканий дизайн відображає зростання значення жінок протягом цих десятиліть з додаванням ексцентричних деталей – обов’язковою рисою фірмового стилю Джейкобса.
Він є одним з найпопулярніших і найвпливовіших дизайнерів цього покоління; витвори Марка Джейкобса випромінюють молодість духу, з притаманним провокаційним артистизмом – він є ідеальним партнером для співпраці з Diet Coke. З цього захоплюючого старту, Diet Coke буде розбудовувати свою вражаючу спадщину модної співпраці.
Марк Джейкобс зізнався: "Я дуже пишаюсь тим, що стану новим креативним директором Diet Coke і я щасливий, що у рік свого 30-літнього ювілею компанія обрала саме мене. Diet Coke – справжня ікона сучасності, а я досить небайдужий до ікон".
Щоб відсвяткувати подію Diet Coke запустить короткометражний фільм з дизайнером в головній ролі, під назвою: «Марк Джейкобс: перерва у фотоавтоматі». В тизері з’являється дуже привабливий Марк Джейкобс без сорочки, віддаючи данину легендарній рекламі Diet Coke ‘Hunk’ з 1990-х років. Джейкобс привносить сучасні риси до цієї інтерпретації, завдяки власному стилю та добродушному гумору.
Резюме
Дія фільму відбувається в галереї, дизайнер знаходиться всередині фотокабіни, в той час як деталі одягу падають на підлогу – видніється лише його фірмовий кілт. Трьох подруг приваблює шум фотоспалахів і вони вирішують з'ясувати, ким є той чоловік з голими ногами. Завіса відкривається, показуючи Марка Джейкобса без сорочки, який саме п’є Diet Coke в кабінці і запрошує дівчат, щоб відсвяткувати цю подію.
Обмежений випуск колекції Diet Coke разом з Марком Джейкобсом буде доступний в Північно-Західній Європі та Скандинавії з березня 2013 року.

Щоб переглянути тизер «Марк Джейкобс: перерва у фотоавтоматі» на YouTube, перейдіть за адресою: http://CokeURL.com/DietCokeMJ
Більш детальна інформацію про 30-тиліття Diet Coke на сторінках:
Facebook.com/DietCoke
Pinterest.com/DietCoke
Instagram.com/DietCoke
# DietCoke30
"Diet Coke" є зареєстрованою торговою маркою компанії The Coca-Cola Company
PR Запити по Diet Coke NWEN (Північно-Західна Європа та Скандинавія):
Девід Роджерс, зв’язки зі ЗМІ
- david.rogers @ exposure.net
Зара Leaman, зв’язки зі ЗМІ
- zarah.leaman @ exposure.net
Про Diet Coke
• Diet Coke є №1 у світі дієтичних безалкогольних напоїв
• ЇЇ загальна вартість більше $ 11 млрд.
• Вона продається на 167 ринках
• Загалом 2,7 млрд. людей в Європі спробували Diet Coke з моменту її запуску в 1983 році
• Більше 7 мільярдів людей спожили 336 000 000 000 літрів Diet Coke у глобальному масштабі протягом останніх трьох десятиліть
"Diet Coke" є зареєстрованою торговою маркою компанії The Coca-Cola Company

Про компанію Coca-Cola
The Coca-Cola Company (NYSE: KO) – найбільший у світі виробник напоїв, дарує споживачам свіжість більш ніж 500 газованих та негазованих напоїв. Окрім Coca-Сola, найдорожчого бренду у світі, до портфоліо Компанії входять бренди загальною вартістю 15 мільярдів доларів, такі як Diet Coke®, Fanta®, Sprite®, Coca-Cola Zero®, Vitaminwater®, Powerade®, Minute Maid®, Simply® and Georgia® та Del Valle®. Глобально, наша компанія - постачальник №1 газованих напоїв, кави, соків та соковмісних напоїв. Ми маємо найбільшу систему дистрибуції по всьому світу, споживачі більш ніж у 200 країнах світу насолоджуються нашими напоями, споживаючи 1.8 мільярда порцій на день. Беручи на себе зобов’язання щодо стійкого розвитку суспільства, наша Компанія спрямовує свою діяльність на ініціативи щодо зменшення наслідків діяльності людства, підтримує активний, здоровий спосіб життя, створює безпечне середовище для наших колег та партнерів, сприяє підвищенню економічного розвитку суспільств на ринках, де здійснює діяльність Компанія. Спільно з нашими партнерами по розливу, ми знаходимось в 10 найкращих у світі приватних роботодавців, до системи якого залучено більше 700000 чоловік.
Для отримання додаткової інформації, відвідайте www.coca-colacompany.com додайте нас у Twitter’і за посиланням twitter.com/CocaColaCo або відвідайте наш блог на www.coca-colablog.com

Похожие пресс-релизы