pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Торгівля ігровими приставками завершилась не на користь бізнес-леді.

Чергового підприємця оштрафовано за виплату зарплати «у конверті».

Досить часто влаштовуючись на роботу, найманий працівник навіть не підозрює про всі негативні наслідки нелегального працевлаштування. Як правило, це виплата заробітної плати у конверті, або не виплата її в повному обсязі. Тільки зіткнувшись з конкретним порушенням своїх прав, громадяни звертаються до різних інстанції, зокрема до податкової служби.
Саме з такою проблемою був пов’язаний лист, який надійшов від управління Пенсійного фонду України до однієї з податкових інспекцій міста Києва. В листі зокрема йшлося про порушення приватним підприємцем вимог трудового та податкового законодавства, тому реакцією податківців стала перевірка діяльності фізичної особи-підприємця.
Як з’ясувалось в ході перевірки, столична підприємиця, яка займалась роздрібною торгівлею ігровими приставками, дійсно використовувала працю двох найманих працівників, проте виплачувала їм заробітну плату «у конверті». За результатами перевірки донараховано до сплати в бюджет близько 13 тисяч гривень податку на доходи фізичних осіб, які доведеться сплачувати до бюджету.

ДПІ у Голосіївському районі м. Києва ДПС

Похожие пресс-релизы