pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Податківці рушили в «народ»

Відтепер Ви можете зустріти мобільні бригади на ринках та у місцях скупчення людей.

Оскільки роз’яснювальна робота з питань декларування не лише обмежується спілкуванням з громадянами у приміщенні ЦОПП, то працівники податкової інспекції Голосіївського району, у складі мобільної агітаційної бригади, вирушили на ринок «Одеський», «Теремки», «Феофанія» і «Деміївський». З метою обговорення процесу декларування громадянами доходів, отриманих протягом минулого року у вигляді спадщини, подарунків, доходів від продажу майна та можливості подання декларацій через Інтернет.
Хоча подання звітності в електронній формі має значні переваги, але перехід на електронне звітування все ще викликає багато запитань серед платників податків. Завдання податківців полягає у тому, щоб якомога доступніше донести інформацію. Вони давали відповіді на всі поставлені запитання, розповсюджували листівки, пам’ятки, брошури, буклети та кишенькові календарики.
Таким чином працівники податкової інспекції Голосіївського району столиці запрошують громадян завчасно отримати електронно – цифровий ключ і задекларувати свій дохід та сплатити податок до бюджету.

ДПІ у Голосіївському районі м. Києва ДПС

Похожие пресс-релизы