pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Можливості цифрової дзеркальної камери у компактному корпусі: Olympus Stylus 1 – перший у своєму роді

29 жовтня у Гамбурзі компанія Olympus представила свою найновішу камеру Olympus Stylus 1 преміум компакт. Фотолюбителі отримали практичну альтернативу цифровій дзеркальній камері – компактну камеру преміум-класу з надзвичайною керованістю.
Stylus 1 – портативна камера з ручними налаштуваннями, функцією стабілізації та якістю зображення, що здатні задовольнити найвибагливіших фотографів.
Stylus 1 – з першого погляду
Одного погляду на характеристики Stylus 1 буде достатньо, щоби переконатися у його можливостях. Серед основних особливостей камери – великий 1/1,7-дюймовий КМОП-сенсор зі зворотним підсвічуванням, новий потужний світлосильний об’єктив i.ZUIKO 1:2,8, з 10,7-кратним зумом (28–300 мм), велика кількість ручних та автоматичних налаштувань, а також можливість Wi-Fi-з’єднання з мобільними пристроями. Stylus 1 буде доступний українцям у класичному чорному кольорі за рекомендованою роздрібною ціною 6499 грн наприкінці листопада 2013 року.
«Камера унікальна за своїми характеристиками, це своєрідний кросовер-преміум-компакт з 10-кратним зумом. За нашими дослідженнями, 80% знімків робляться з використанням зуму до 10 крат. Камера – ідеальне рішення як для просунутих аматорів, так і для фотографів-професіоналів, яким потрібна друга, більш компактна камера», – прокоментував вихід новинки Михайло Курочкін, регіональний менеджер Olympus у СНД та Ізраїлі.
Новий лідер, новий об’єктив
Потужний ультратонкий об’єктив широкого діапазону i.ZUIKO з постійною світлосилою 1:2,8 і 10,7-кратним зумом (28–300 мм) характеризується універсальністю та якістю, що дозволяють знімати крупні плани та телефото.
Об’єктив великого діаметру має вбудовану систему електродинамічної стабілізації, що дозволяє усунути тремтіння камери і розмитість знімку. Світлосила лінзи надає змогу досягати навмисного розмиття фону (боке) і знімати навіть за умов недостатньої освітленості.
Іншою значною перевагою об’єктива є його компактність, у складеному стані об’єктив повністю засувається у корпус камери, і камера легко вміщається у кишені.
Ви отримуєте те, що бачите
На відміну від більшості компактних камер, Stylus 1 має електронний видошукач.
У Stylus 1 використовується аналогічний видошукач, як і у моделі OM-D E-M5, великого розміру зі швидким відгуком і високим розподіленням (1,44 млн точок, він перевершує аналогічні пристрої багатьох цифрових дзеркальних камер початкового рівня.
Компактні розміри, професійний стиль
Розміри Stylus 1 складають усього 116,2 х 87 х 56,5 мм, що удвічі менше деяких більш громіздких конкурентів. Однак, попри мініатюрні розміри, камера зовні виглядає як інструмент фотопрофесіонала.
Першокласне управління
Stylus 1 пропонує ідеальне поєднання ручних та автоматичних налаштувань, виконане дуже практично й інтуїтивно зрозуміло: наприклад, швидкісне сенсорне автофокусування та спуск затвора одним дотиком до РК-дисплею.
Камера як продовження смартфону
Вбудований Wi-Fi та додаток OI.Share дозволяють підключити камеру до смартфону і завантажувати фотографії. З’єднання встановлюється у два кліки через QR-код у камері. Потім зображення з LCD-камери дублюється на телефоні, і ви дистанційно контролюєте фокусування і спуск затвору через Wi-Fi (у P, A, S, M режимах) прямо з екрана смартфону.
Аксесуари
Серед аксесуарів, які йдуть у комплекті з камерою, – наочник для електронного видошукача, чохол, що захищає камеру від пошкоджень, а також 1,7x-телеконвертер для об’єктива, який ідеально підходить для зйомки віддалених об’єктів та тварин.
Щоби переглянути увесь список можливостей камери, відвідайте сайт компанії Olympus: www.olympus.ua Специфікації може бути змінено без попередження. Інформація, розміщена на сайті, є актуальною.

Довідка про Olympus Corporation
Olympus Corporation заснована у 1919 році в Японії, і нині вона є провідним виробником інноваційного оптичного і цифрового медичного обладнання та споживчої електроніки. Центральний офіс компанії знаходиться в Токіо. Сьогодні компанія налічує 198 філій і 10 дочірніх компаній по всьому світу. Загальна кількість співробітників – 30 697 осіб. Компанія має також штаб-квартири у США і в Європі
Якщо у вас виникли запитання або потреба у додатковій інформації, просимо звертатися до:

Jutta Henke
Trade Marketing
Distributors EMEA Region
phone: +4940237734164
[email protected]

Аліна Громова
Account Manager
SPN Ogilvy Ukraine
Ph: +38 044 2546373
[email protected]

Похожие пресс-релизы