pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Оренда індивідуальних сейфів у Діамантбанку без застави за ключ

Діамантбанк пропонує клієнтам оренду індивідуальних сейфів за приємними тарифами та без застави за ключ у відділеннях Банку по всій території України.

Так, клієнти можуть орендувати банківський сейф на будь-який строк – від 1 місяця до 1 року. Причому, чим довше термін оренди, тим дешевше коштуватиме щомісячна орендна плата. У сейфі можна зберігати будь-які речі (крім заборонених законом України). Матеріальна відповідальність покладається на банк, який забезпечує повну конфіденційність вмісту сейфа. Опис вмісту сейфа не здійснюється.

До 11 березня 2014 року діють акційні тарифи на оренду сейфів у новому відділенні, що працює за адресою: м. Київ, вул. Стрітенська,17.

Дізнатися більш детальну інформацію можна на сайті Банку http://diamantbank.ua/pages/orenduvaty-seyf-kyiv.html або зателефонувавши до Інформаційного центру за номером 0 800 308 303.

Довідка

ПАТ «Діамантбанк» зареєстрований Національним Банком України 17.11.1993 р. Банк надає повний спектр послуг персональним та корпоративним клієнтам. Має всі ліцензії та дозволи НБУ для роботи на банківському ринку.
Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Регіональна мережа налічує 80 дирекцій та відділень у 19 містах України.
2013 рік ПАТ «Діамантбанк» закінчив з прибутком 4,83 млн. грн. Чисті активи фінустанови станом на 01.01.2014 р. склали 4,78 млрд. грн., регулятивний капітал – 515,788 млн. грн., кредитно-інвестиційний портфель – 2,8 млрд. грн.

Похожие пресс-релизы