pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

ПАТ "Дніпропетровськгаз" оновило автопарк аварійної диспетчерської служби

ПАТ "Дніпропетровськгаз" оновило автопарк аварійної диспетчерської служби з метою забезпечення оперативності та вчасності реагування на виклики споживачів. Так, з початку 2014 року придбано 6 автомобілів марки Volkswagen. Взагалі для АДС за останні півроку компанія закупила 23 новенькі автівки.
Аварійна диспетчерська служба – підрозділ екстреного реагування, до завдань якого входять оперативне визначення умов, що склалися внаслідок аварійної ситуації та вжиття термінових заходів.
«Головна мета нашої компаніїї – безаварійне газопостачання та швидке реагування на виклики, що надходять до АДС. Тому нові автомобілі відіграють важливу роль у цьому. Вони мають високу прохідність та ряд вагомих переваг, що дають можливість у найкоротші терміни прибути за викликом та попередити виникнення аварійної ситуації» - зазначила Перший заступник Голови Правління – головний інженер Тетяна Бузовська.
Ці авто укомплектовані радіозв’язком, проблисковими маячками, інструментами та іншими необхідними технічними засобами. Важливо зазначити, що кожна машина, яка виїжджає на ліквідацію аварійних ситуацій, обладнана системою GPS-навігації. Така система спостереження за автомобілем у режимі он-лайн дозволяє диспетчеру визначити місцезнаходження автомобіля, спрямувати автомобіль на аварійний виклик або на допомогу в ліквідації такої ситуації. Це значно скорочує час прибуття аварійної бригади, підвищує оперативність і своєчасність реагування на виклики споживачів.
«Придбані автомобілі були розподілені між управліннями газового господарства, виходячи з їх потреб. Однак, варто зазначити, що одну автівку отримало Новомосковське управління газового господарства за перемогу у щорічному конкурсі бригад АДС у 2013 році.» – прокоментував Голова Правління Юрій Френкель.
ПАТ «Дніпропетровськгаз» у 2014 році продовжує програму з модернізації та оновлення автопарку, що почалася в минулому році. Усього в розпорядженні аварійної газової служби ПАТ «Дніпропетровськгаз» 68 автомобілів.
Довідка:
ПАТ «Дніпропетровськгаз» забезпечує природним газом споживачів Дніпропетровської області і посідає друге місце з транспортування та постачання природного газу серед підприємств нафтогазової галузі України. Річний обсяг транспортування природного газу складає 2,5 мільярдів кубометрів.
Рівень газифікації Дніпропетровської області становить 89%. Клієнтами нашої компанії є 600 тисяч сімей Дніпропетровської області. Серед 2,5 тисяч промислових і комунально-побутових підприємств, яким ми постачаємо газ, є такі підприємства, як ПАТ «Дніпровський металургійний комбінат ім. Ф. Е. Дзержинського» та ПАТ «Дніпроазот».
ПАТ «Дніпропетровськгаз» - одне з найбільших платників податків у Дніпропетровській області. Так у 2012 році компанія поповнила бюджет області на 214 мільйонів гривень.

За додатковою інформацією звертатися
до спеціаліста зі зв’язків з громадськістю
Лобач Олени
тел. раб. (056) 790-42-67
тел. моб. (067) 610-78-83
e-mail: [email protected]
www.dngas.dp.ua

Похожие пресс-релизы